Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Nem beteg vagy, hanem szomjas!

A víz: az élet. Az élet vízben született és víz nélkül élni nem lehet. A víz alkotja testünk 70 százalékát, s tán ez is oka annak, hogy a víznek különleges erőt tulajdonítunk. Ma már bizonyított tény, hogy a víz különleges anyag, amelyik – ma még nem teljesen tisztázott módon – információt képes rögzíteni.

Égi áldás. Illusztráció: MTI
A tested vízért kiált – hívja föl figyelmünket dr. Fereydoon Batmanghelidj könyvének címe az egészség megőrzésének, illetve a különböző betegségek legyőzésének ősi módszerére. Testünk 70 százaléka víz. Ha nem iszunk elegendő (naponta 6-8 pohár) friss, tiszta vizet, hogy sejtszinten megtisztuljunk és feltöltődjünk, akkor a sejtek megkötik a rendelkezésükre álló vizet, miközben agyunk kétségbeesett jelzéseket küld, hogy megfelelő mennyiségű vízhez jusson, és így minden működni tudjon. Tehát nem csak akkor kell innunk, ha szomjazunk.

A víz ereje

Egyszer létezik, mely képes átmosni a vért: a víz. Egyesek szerint a csapvíz; mások szerint jobb a holt, azaz desztillált víz, mely semmiféle életcsírát, kemikáliát sem tartalmaz, de vannak, akik az energetizált „élő víz", a PI-víz haszna mellett kardoskodnak. Ugyanakkor ezek mindegyike, illetve minden folyadék programozható.

Ha valamiben erősen hiszünk, a hitünk hat ránk. De más magyarázata is lehet annak, hogy például a vízkereszt napján szentelt víz a hagyomány szerint is különleges erővel bír. Erre a világhírű japán tudós, Masaru Emoto A víz üzenete című könyvben, vagy a www.masaru-emoto.net internetes oldalon is bemutatott különleges kísérletsorozatát említette. A tudós sötét látóteres mikroszkóp alatt fagyasztott meg különböző folyókból és tavakból származó vízmintákat, és lefényképezte a formálódó jégkristályokat.

Kiderült, hogy a tiszta víz szabályos, szimmetrikus jégkristályokat formálva fagy meg. A szennyezett vízből fagyás közben azonban aszimmetrikus kristályok képződnek. Ám miután egy szerzetes imát mondott a szennyezett víz fölött, majd megáldotta azt, az a víz is szabályos, szimmetrikus jégkristályokat formálva fagyott meg. Ennek ismeretében elképzelhető, hogy a szentelt víz is másmilyen víz, mint az egyszerű csapvíz.

A programozás haszna

A víz mentális energiával, majd információval történő feltöltését agykontrollos továbbképző tanfolyamokon dr. Domján László is tanítja. A programozott vízzel döbbenetes eredmények érhetők el a gyógyulás terén, vagy például a növények táplálásában.


A víz különleges adottságára figyelt föl dr. Jacques Benveniste és csapata is 1988-ban: a vízmolekulák memóriával rendelkeznek, emlékeznek azokra a molekulákra, amelyekkel korábban közvetlen kapcsolatba kerültek.
A vízmolekulák képesek jóval a közvetlen találkozás után is biológiai értékkel bíró információkat továbbadni. Az ezt leíró cikket a Nature szerkesztősége azzal a szokatlan kommentárral tette közzé, hogy „közöljük, bár nem hisszük el". Azóta azonban sok víz folyt le a Tiszán.

Ma már található olyan egyetemi kutatólaboratórium, ahol olyan kísérleti számítógépet építenek, amelyben az adattároló anyag a víz – magyarázza Domján László, amit Davis Jahshantól, a melbourni egyetem munkatársától hallott. Ma már bizonyított tény, hogy a víz különleges anyag, amelyik – ma még nem teljesen tisztázott módon – információt képes rögzíteni.

Masaru Emoto lefényképezte a desztillált víz mikroszkópos fagyási képét, majd néhány órára különböző szavakat, illetve rövid mondatokat ragasztott az üvegekre – igazolja a Mi a csudát tudunk a világról? című kanadai, már Magyarországon is vetített film.

Árulkodó kristályok

Ezt követően – bármilyen hihetetlen – egész másképp fagyott meg például a „köszönöm", „szeretet", illetve a „gyűlöllek", „megöllek" gondolat írott információjának kitett víz.

A Nobel-díjas Alexis Carrel és munkatársa, Cyril Smith bebizonyította, hogy a víz „kvázikristályszerkezete" módosítható alacsony frekvenciájú (5-10 Hz) elektromágneses ráhatással. Az emberi szervezet – ellazult állapotban – szintén képes módosítani a víz szerkezetét, majd információval feltölteni, ami például a gyógyulást segíti elő, ha a beteg ezt követően ilyen vizet iszik.

Üdítő

Semmi nem képes felüdíteni a szomjazó sejteket, csak a víz . Az üdítőitalok ugyanis olyan folyadékok, melyek egészen más biológiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetesen tiszta, energetizált ivóvíz, mely balzsam a test számára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még másfél hét az első adórohamig

Az egyéni vállalkozóknak és az áfakörbe tartozó magánszemélyeknek február 15-éig kell elkészíteniük… Tovább olvasom