Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Négyszázmilliós posta tender médiatervezésre és vásárlásra

A Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központ nyílt közbeszerzést írt ki nettó 400 millió forint keretösszegű médiatervezésre és vásárlásra.

A feladat médiatervezés és vásárlás, továbbá médiaelemzés a Magyar Posta Zrt. részére, különös tekintettel a PR és marketing célú hirdetések megjelentetésére, kampányokra a nyomtatott, elektronikus és on-line médiában, valamint a kültéri hirdetési felületeken.

A szerződés keretösszege nettó 400 millió forint, amelyből nettó 350 millió a fix érték, 50 millió pedig opcionális, amelyet jövő év végéig - a teljesítés végső határidejéig - hívhat le az ajánlatkérő. Az az ajánlattevő pályázhat, akinek a korábbi három évben a nettó éves forgalma legalább egyszer elérte a nettó 500 millió forintot, amelyből a médiatervezés és vásárlás legalább egy évben nettó 400 millió forintot tett ki.

Az ajánlattételi határidő 2010. január 18. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy legnagyobb súllyal az ügynökségi jutalék mértéke, és az átlagos médiavásárlási kedvezmény mértéke esik a latba. Az eredményhirdetésre a beadás napját követő első naptól számított 10. napon, míg a szerződéskötésre az eredményhirdetést követő 8. napon kerül sor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sólyom László Szerbiába látogat

Hivatalos látogatásra a Szerb Köztársaságba utazik csütörtökön Sólyom László köztársasági elnök. Tovább olvasom