Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Négyek kiállítása nyílt a Líceumban

A Bemutatkozom sorozatban Négyek címmel diákalkotók kiállítását nyitotta meg Tölli Balázs igazgató a Líceumban.
Soltráné Sebestyén Anna, a diákok munkájának szakmai irányítója hangsúlyozta: végzős diákok „kiállításra alkalmas” munkái láthatók a tárlaton, azaz olyan képek, amelyek egyéni gondolatokat, hangulatokat jelenítenek meg, sokkal többek egy-egy látvány megörökítésénél.
A kiállítók közül Varga Tünde formatervezés kategóriában idén már OKTV-döntős is volt. A Szépmqvészeti Múzeumban a hét végén nyíló, döntősök tárlatán az ő munkáját is láthatja a közönség. Nemtagozatos iskolaként az elért eredmény igen szép sikert jelent, mint ahogyan az Együttélés mqvészete nemzetközi pályázaton való sikeres részvétele. Ez utóbbi anyagából március 28-án Bécsben nyílik kiállítás. Varga Tünde a díszlettervezés, a színház világára fogékony.
Katyi Ádám minimálformákkal igyekszik új értékeket teremteni. A mai korszerq technikát használja a maga eredeti és egyéni gondolatvilágához, frappáns közlendőit formai és tartalmi gazdagság jellemzi. Kovács Anett grafikái nagy precizitást mutatnak, ez feltétele a restaurátori pályának, amelyre készül. Major Zoltán pedig a legszínesebb, legszélesebb, legváltozatosabb technikai, tartalmi anyaggal mutatkozik be a tárlaton, amely április 2-ig látogatható a Berzsenyi-gimnázium dísztermében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bubu a kadettválogatott élén

Egy hete ő kapta a legnagyobb tapsot a bemutatásnál. Pedig az ellenfél, a BEAC-Újbuda… Tovább olvasom