Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Négy jelölt a győri nőktől

Négy körzetben indít önkormányzati képviselőjelöltet a Győri Nők Független Szervezete. Vezetőjük ígéri, komoly ellenfelei lesznek a pártok jelöltjeinek.
Sajtótájékoztatón mutatkoztak be a minap a Győri Nők Független Szervezetének képviselőjelöltjei: az 1. választókerületben (belváros) Havasrétiné Méry Juditot, a 10. körzetben (Marcalváros II.) Havel Ronaldné Erikát, az 15. körzetben (Révfalu) dr. Balogh Ildikó Gizellát, a 20. körzetben (Ménfőcsanak) pedig Károly Józsefné Tündét indítja az egyesület.
Havasrétiné Méry Judit, a szervezet elnöke elmondta: programjuk a nőkről, a családokról szól; a panelprogram támogatása mellett fellépnek a belvárosi házak felújítása, állaguk megóvása mellett, támogatják a vízi színpad visszaállítását, valamint egy mélygarázs építésével elképzelhetőnek tartják a zsúfolt belváros tehermentesítését. Az elnök megjegyezte, bár csak négy körzetben állítottak jelöltet, ők mind ismert, közkedvelt emberek, önkénteseikkel pedig az egész városban találkozhatnak a győriek, hiszen tagjaiknak sikerült az elmúlt hat évben jól működő civil szociális hálót kiépíteniük Győrben. Havasrétiné bízik a sikerben, amit szerinte az is megerősít, hogy egy kivételével az összes polgármesterjelölt megkereste már őket, hogy beszéljenek a későbbi lehetséges együttműködésről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztonságosabbá lehet tenni a közlekedést?

Tovább olvasom