Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Négy helyen újítják fel az utakat

A győri önkormányzat idén 50 millió forint állami támogatást nyert több gyűjtőút rekonstrukciójára. Ezekben a hetekben több helyütt is munkagépek tűntek fel a városban. Így felújítják a József Attila utca Aulich Lajos és Gábor Áron utca közötti 246 méteres szakaszát, ahol burkolatjavítást és pályamegerősítést végeznek a kiemelt szegély javításával, pótlással. Az utóbbi időben több alkalommal bontani kellett a közművek miatt, s a munkálatokat ez is indokolja.

Elvégzik a burkolat cseréjét a Jereváni–József Attila utcák csomópontjában. Ezt a kereszteződést tavaly jelzőlámpássá alakították.
A Jereváni utca Vörössipkás és Erfurti utca közötti 219 méteres szakaszát ugyancsak felújítják „szőnyegezéssel”, valamint a kiemelt szegély pótlásával.
Az Ipar utcában a felső kopóréteget cserélik ki a Kiskúti és a Nagysándor József utca között, 473 méteren. Itt elöregedett, nyomvályús, repedezett a burkolat. Az útkezelő szervezet arról tájékoztatta lapunkat: tisztában vannak azzal, hogy a nagy terhelés miatt több ponton is „hozzá kellene nyúlni” az Ipar utcához, ám a pénzügyi lehetőségek csupán ezt a felújítást fedezik. Az ígéretek szerint a későbbiekben sem hanyagolják ezt a területet, s várható, hogy jövőre a teljes szakasz, valamint az Ipar utcai felüljáró felújítása is megvalósul a város 1,6 milliárdos út- és hídfelújítási programjának 2006-os hitelkeretéből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Meg kell tanulnunk kicsinek lenni''

Nem akarunk olyanokkal versenybe szállni, akik nem a mi súlycsoportunk, vagyis nekünk nem a Tescót és a Spart kell legyőzni, mert az reménytelen. Meg kellett tanulnunk kicsinek lenni, hiszen ne feledjük, a bonsai egy kicsi fa, mégis megbecsült darab a télikertben – jelentette ki a Kisalföldnek adott interjújában dr. Kiss László, a Kisalföld Füszért vezérigazgatója. Tovább olvasom