Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

NB I: Tulajdonosi Tanács

labdarúgás Az első osztályú klubok megalakították a Tulajdonosi Tanácsot. A Magyar Kupa kiírásában az szerepel, hogy a döntőt oda-vissza vágós alapon rendezik.
Az MLSZ csütörtöki elnökségi ülésén a napirendi pontok közül a legnagyobb „falatnak” a különféle szakágak és korosztályok 2007–2008-as bajnokságának versenykiírása számított. Azt, amelyik az NB I-re vonatkozik, előzetesen az élvonalbeli klubok tulajdonosai- ból álló hattagú testület véleményezte, s ezzel párhuzamosan megalakult az a Tulajdonosi Tanács, amelyben a mindenkori első osztályú csapatok a legmagasabb szinten képviseltetik magukat.
A Tulajdonosi Tanács valamennyi tagja egyenrangú, elhatározásuk szerint együttmqködnek a bajnokságot szervező és lebonyolító szövetséggel, de – mint azt hangsúlyozták – a saját életükről, sorsukról karakterisztikus véleményt szeretnének minden esetben formálni. Ennek megfelelően vált véglegessé a változatlanul 16 csapatos (2 kieső, 2 feljutó) I. osztályú bajnokság kiírása is, amit az elnökség egyhangúlag elfogadott. A következő pontvadászat július 21-én kezdődik és 2008. május 31-ig tart.
Döntés született arról is, hogy a legközelebbi Magyar Kupa kiírásában már az szerepel, hogy a döntőt oda-vissza vágós alapon rendezik. A bajnok Debrecen és a kupagyőztes Honvéd július 11-én Kispesten, 14-én Debrecenben játszik a Szuperkupáért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Endrei Judit anyaságról, karrierről

Csaknem tíz éve eltűnt a tévéképernyőről, mégis mindenkinek a kedves mosolya és jellegzetes finom… Tovább olvasom