Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Navracsics Tibor: a magyarok európaiak

Navracsics Tibor: a magyarok európaiak

Szent István és Koppány között vont párhuzamot Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Sárospatakon a zempléni város augusztus 20-i ünnepségén szombaton.

mti - 2012.08.18. 20:06
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A politikus úgy fogalmazott: ezer évvel ezelőtt választaniuk kellett a magyarságnak István és Koppány között, és a nemzet István mellett döntött. Mint mondta: Szent István tudta, hogy a magyarságnak csak akkor van jövője, ha európai nemzetként él, ezt igazolta, hogy eltűntek a történelemből azon nemzetek, törzsi szövetségek, amelyek Koppányt követték.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter Szent István szavait idézve kijelentette: a magyarok csak akkor maradhatnak fent, ha európaiak, a magyarságnak csak európai nemzetként van jövője - a történelem az államalapítót igazolta. A magyarság olyan nemzet, amely ezer éven keresztül megvalósította Közép-Európa békés integrációját.

"A magyarok csak akkor maradhatnak meg, ha európaiak", és Európa is csak a magyarokkal maradhat fenn - hangsúlyozta.

 A sárospataki augusztus 20-i ünnepségen huszonkét, határon túli magyar vette át magyar állampolgársági iratát Aros János polgármestertől (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum Egyesület).
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

12345 következő >> végére >>> 48 hozzászólás
Moderálásra küldöm 48. Pretorianus 2012.08.21. 19:11

46. pancser 2012.08.21. 14:26
Nos,akkor utoljára.Bizony történelmi tény,hogy István király megölette testvérét,Koppányt.Ezt a gyilkosságot már akkor is testvérgyilkosságnak hívták,mint ma is.A katolikus egyház pediglen orbitális bűnöket követett el,ez is tény.Az inkvizíció,a "szent" háborúk Jézus nevében.Ha kitéped az összes hajad,akkor is történelmi tények ezek.Bárhol utánuk tudsz olvasni...De mivel a tények nem a kenyered,ezért megosztom veled ezeket,ragadjon rád valami a koszon kívül is a pultfeltöltés közben. :)

Moderálásra küldöm 47. szabo1936 2012.08.21. 16:28

44.pancser
Uram elnezest de nem ertetem meg,hogy mit akar mondani a hozzaszolasaban.DE en nem vagyok no es remelem,hogy 76 ev utan nem is lesz problemam egy sex changel en meg mindig szeretem a noket!
Szerintem aaz lene a szep es nemes dolog,hogy mindenki megirhasa a velemenyet anelkul,hogy utana valaki vagy valakik ot egy ,nacinak,zsidonak,ciganynak,antiszemitnak,raszistanak,fajgyulolknek hivnak es hulyenek meg elmebetegnek hivnak.Mint mindig most is az a probleme,hogy a magyar a magyar legnagyob elensege amig ezt a problemat nem oldjak meg adid magukat csak egymas elen fogjak ugratni.Egy nepet sokfele kepen lehet a pokolba kuldeni ugy,hogy ok alig varjak,hogy oda erjenek!Nem kell mas mint egy nagypofaju demegog lasd: Hitler,Marx,Engels,Lenin,Sztalin,Mao tTsetung,Pol POt,Ho,shi MInh,KIm IL Song.Peron,Az AyatholaA,etc.
A vegeredmenyt a tortenelem megmutata,
Nem vagyok no de semi problemam a nokel nincsen!

Moderálásra küldöm 46. pancser 2012.08.21. 14:26

45. "Pre......." A hülyeségnek is vannak fokozatai. Neked sok kemény gárdistára van szükséged szerintem, vagy tenyésztésbe vont ménre, mert az elmebaj végleg erőt vesz rajtad "testvérgyilkos" "elvetemült egyház" kifejezéseidet olvasva.

Moderálásra küldöm 45. Pretorianus 2012.08.21. 13:39

44. pancser 2012.08.21. 11:04
Mi a bajod slotával,pancsika? :)))
Egyébként miért is kéne szentként tisztelnem egy olyan királyt,aki megtizedeltette a népét és testvérgyilkos?Aki a magyar nép történelmében meghonosította,hogy mindig függjünk valakitől...
A szent jelzőt egy olyan elvetemült egyház ragasztotta rá,akik végigölték,végigdúlták a szentföldet Jézus nevében...
Mindezt egyrészt a te védenceidtől,a magyarországi zsidóktól elrabolt pénzből.Aztán Jézus nevében az inkvizíciót szabadították rá Európára és a fél világra...Nem szent ,elég az István király név.

Moderálásra küldöm 44. pancser 2012.08.21. 11:04

42.Igaza van "szabo1936", de ez a némber rám csimpaszkodott, csak sejtem, hogy nő mert ilyesmi a férfiaknál nem szokásos. Jelzős nyelvtani szerkezeteket használ folyton, ez is nőre vall. De végül is mindegy, nő vagy nem, eljutott oda, hogy államalapítónkat Slota stílusában emlegeti. A lelke rajta.

Moderálásra küldöm 43. Pretorianus 2012.08.20. 19:54

pancsi,továbbra is várom az átkozódó hozzászólásaimat tartalmazó linkeket..Mivel ilyeneket nem tudsz mutatni,én teret engedek ostobaságodnak.Győztél.Rutinosan:)))
"Az ostobával ne vitatkozz,mert legyőz a rutinjával."
Sok null neked...:)

Moderálásra küldöm 42. szabo1936 2012.08.20. 18:59

Uraim a tenyekrol beszeljenek es ne egymast szidjak,miert nem lehet a masik ember velemenyet meghalgatni anelkul,hogy lehulyezek egymast?

Moderálásra küldöm 41. pancser 2012.08.20. 16:52

40. Pre........" A macskám is hozzád hasonlóan szokott árnyékra vetődni te! Azt hiszi a jámbor megfoghatja pedig csak a levegőt markolássza. És változatlanul átkozódsz! Nem vagy te egy vasorrú bába akikkel a gyerekeket ijesztegetik? Ezt a meselakot rosszindulat jellemzi némely nőnél ez a tulajdonság kijön, de azért a többségnél nem!

Moderálásra küldöm 40. Pretorianus 2012.08.20. 13:34

pancsika!
A Koppány szót most írom le először,ez tény.
Az is tény,hogy te egy kaméleon vagy,aki épp úgy színezi magát,ahogy az érdeke kívánja.
"´eltüntettek volna bennünket a szomszédok még az Oka, Káma, Bielaja folyók partjainál az őshazában!"
Hogy te egy mekkora vesztes vagy...Bennünket.:))) Most többes számba beszélsz? Mi közöd van neked az idevándorolt,honfoglaló magyarokhoz? Őshaza? Olyan nincs...Hiszen a magyarok történelme Istvánnal kezdődik,szerinted...Vesztes pancsi.Hülyeségeket beszélsz,ott foglak meg,ahol akarlak,lúzer...

Moderálásra küldöm 39. pancser 2012.08.20. 11:10

39. Pre.........Megfekszem a gyomrodat? Segít a Bilagit, az imamalomként ismételgetett szólamaid nem!
Koppány az ünnepelt István ellenpólusa, ha ő tetszik neked viselj ezen a napon a hajadban gyászszalagot. A cseberéről annyit egyidős az emberrel, a magyarok ahogy történetüket illeti, elég sokszor cserélgették a szállásterületüket, sőt a monda szerint cserével szerezték a Hont(Fehér ló mondája). Érdekes nem, hogy inkább én hasonlítok rájuk és nem te? Azzal a mentalitással ami nálad meg a haverjaidnál van, eltüntettek volna bennünket a szomszédok még az Oka, Káma, Bielaja folyók partjainál az őshazában!


48 hozzászólás12345 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...