Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Nagydíj ablakrendszerért

Magyar Termék Nagydíjat kapott a győri Ablakcentrum Kft. energiatakarékos ablakrendszere. A hazai és nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű magyar termékek előállításának ösztönzésére, piacra jutásuk elősegítésére kiírt pályázatra az idén 150-en adták be jelentkezésüket.
Prohászka Rajmund: A 150 jelentkező közül Győrbe is jutott Magyar Termék Nagydíj.
BNV-díj és nagydíj, iparkamarai nagydíj után a Magyar Termék Nagydíját vehette át a győri központú Ablakcentrum Kft. tegnap Budapesten. A társaság legújabb fejlesztésű energiatakarékos ablakrendszerével pályázott az országos seregszemlén, s ezzel érdemesítették nagydíjra munkáját.

Prohászka Rajmund ügyvezető és munkatársai tegnap Puch Lászlótól, az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának elnökétől vehették át az elismerést. Az ügyvezető igazgató a Kisalföldnek elmondta, tavaly tavasztól több mint 1300 győri lakásban cserélték ki a hagyományos ablakokat a társaság által készített, a most nagydíjra érdemesített termékhez hasonló rendszerű műanyag ablakokra.
Az Ablakcentrum évente több mint 1 milliárd forint értékben gyárt korszerű ablakokat és az ország háromszáz műanyagablak-készítő cége között a legsikeresebbek között tartják számon. A szerdai díjátadó ünnepségen a nagydíj mellett a Spektrum cég különdíjat adott át a kisalföldi vállalkozásnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ringa: Nem kizárt az állami segítség?

Szanyi Tibor szerint a Ringa-válságstáb csupán a feszültség fokozásában volt érdekelt. Az… Tovább olvasom