Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Nagycsaládos-konferencia

Európa jövője, a család címmel Győrött rendezik jövő hét szerdától a III. Európai Nagycsaládos Konferenciát.
A rendezvény fővédnöke José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Sólyom László köztársasági elnök, egyik főszervezője Szabó György, a győri Família Nagycsaládos Egyesület elnöke. A kezdeményezés helyi támogatói közül a konferencia beharangozásához Kovacsics Imre, a Rába

Quelle igazgatója adott helyet. Bejelentette, hogy cége az anyagi támogatás mellett kedvezményes belépőkkel és hírveréssel is segíti a nagycsaládosokat.
Szabó György elmondta, akár ezerháromszázan is érkezhetnek Győrbe a találkozóra. A felnőtt-

programok mellett a gyermekeknek külön elfoglaltságot szerveznek, a főapátság jóvoltából például ingyenesen tekinthetik meg Pannonhalma nevezetességeit. A három nap alatt a Széchenyi-egyetem D1-es előadójában neves előadók segítségével a háztartás és fogyasztás, a „Mire nevelünk?” – és az egyház szerepe témaköreiben cserélik ki tapasztalataikat. A helyi érdeklődők napijegy vásárlásával kísérhetik figyelemmel az előadásokat.
– A család a társadalom alapegysége, ha megrendül, a társadalom is ingataggá válik – jegyezte meg Szabó György. Egyúttal kéri a megyei családokat, hogy aki teheti, a szombati zárórendezvényüket segítse egy-egy tál sütemény adományozásával. Az egyesület telefonszáma: 96/517-963, számlaszáma: 58600283-11114640.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom