Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Náci pornófilmben alázzák a szereplőket

Náci karszalagos ember lányokat ver csurom véresre egy filmben, nemi testrészeiket leírhatatlan, bemutathatatlan, bestiális módon kínozza, gyalázza.
Többször, több helyen is foglalkoztam már a magyarországi brutális pornóvilág sajátosságaival. A www.pokoli.hu több döbbenetes ügyről is elsőként számolt be. Most olyan – többségében bemutathatatlan - fényképeket és videofelvételeket kaptunk, amelyekre bátran mondhatom és írhatom: ez tényleg Magyarország szégyene. Szégyen, hogy nálunk ilyet elő lehet állítani - írja a pokoli.hu oldalon Vujity Tvrtko.

Az „Auschwitz" nevű filmben például egy náci karszalagos ember lányokat ver csurom véresre, nemi testrészeiket leírhatatlan, bemutathatatlan, bestiális módon kínozza, gyalázza. Minden elhangzott szó magyar. És mindez ma is letölthető, pár kattintás segítségével.

És ez csak egy film a sok között.

Félreértés ne essék: nem hagyományos pornófilmekről van szó, hanem olyanokról, amelyek mindegyikében véresre, csurom véresre vernek magyar lányokat. Képeket ezekről a jelenetekről semmilyen körülmények között nem közlünk, szóban is nehéz leírni: olyan filmekről van szó, amelyekben a magyar nők nemi szerveit tucatnyi tűvel szúrják át, kikötözött testüket válogatott kínzóeszközökkel ütlegelik. A megkötözött, magatehetetlen áldozatok észbontóan visítanak, könyörögnek, hörögnek.

Folytatás a pokoli.hu oldalán >>

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. Pofátlan 2011. január 05. 17:15
  „Kedves meir!
  Ha majd a palesztinok sanyarú helyzetéről tudósít egyedülien és hitelesen Tvrtko, akkor megemelem előtte a kalapomat. Szánalmas mindenesetre, ahogy Trvtko kirohan a jobbikosok ellen a tévében. Valahogy túl liberális.”
 • 44. meir 2011. január 05. 14:39
  „41-es,meg a tobbi hozongo!!
  erdekes!-mert amikor szinte egyedulien es hitelesen tudositott a delszlav esemenyekrol,nem igy obegattatok rola!”
 • 43. annobon 2011. január 05. 12:28
  „41-hez: "Tvrtko magyarnak született" Bizony ezt nem is tudtam. Szerencsére a Wikipédia ismét a segítségemre sietett. /Reklám helye :) / Onnan megtudtam, hogy Balogh Szilárd néven anyakönyvezték!

  Azt mondjuk azért nem mondanám, hogy egy világ dőlt bennem össze....”
 • 42. Truder 2011. január 04. 18:55
  „Beteg, aki erre gerjed!”
 • 41. Pofátlan 2011. január 04. 16:54
  „Tvrtko magyarnak született, rendes magyar névvel.De ő a szlávság iránti imádatából szláv nevet vett fel. Ezek után mit keres a magyar médiában ilyen fickó?
  Az izraeli állampolgárságú provokátor, meir is irogat ide.
  Ő az aki minden magyarországi történést jobban tud és ért mint a magyarországi lakosok!
  Különben ÁVH egyenruhában is szerepelhetnének a kínzók a filmben. A kommunizmus bűnei semmivel sem kissebbek a nácizmus bűneinél.”
 • 40. Goldmund 2011. január 04. 15:04
  „Azért ez a Tvrtko is érdekes fickó. Én sosem akadtam rá ilyenre az interneten, nyilván, mert nem is kerestem. Azért nem kerestem, mert az ilyesmi nem érdekel.
  De akit érdekel, az keresgél utána. És aki keres, mint tudjuk, talál. ;-)”
 • 39. McAliester 2011. január 04. 14:50
  „"Náci pornófilmben alázzák a szereplőket"
  Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha +b....k! - tartja a mondás!

  Valószínű van rá igény! - a mai világban már csak így megy!
  Több mint 6 milliárdan élünk a Földön. - Vannak "fogyasztók" és vannak akik táplálják őket!
  És még miket nem tudunk....
  Ugyan már!”
 • 38. meir 2011. január 04. 14:44
  „kolmparbela!!
  ugyetlen a propagandad!!
  nem onnet jottek!! MAGYAROK mind egytol egyig!!”
 • 37. kolombela 2011. január 04. 13:57
  „10. hozzászólás meir 2011.01.04. 03:11
  Én úgy tudom, hogy a film készítői Izraelből jöttek!”
 • 36. annobon 2011. január 04. 13:34
  „35-höz: hát igen. Lassan ide jut a világ...
  Azok számára, akik nem látták a filmet és nem is szándékoznak megnézni, itt a tömör lényeg:

  "Az ártatlanul elítélt Ben Richards kapitány kap egy utolsó lehetőséget: szabad prédaként részt vehet a "Menekülő ember" című elő televíziós show-műsorban, ahol boldog-boldogtalan az ő bőrére vadászhat. Bár ez a szerepkör felér egy halálos ítélettel, Richards nem olyan fából lett faragva, hogy egy szó nélkül hagyná magát lemészárolni."”
 • 35. Muaddib 2011. január 04. 13:24
  „22. annobon 2011.01.04. 10:40
  Témazáróként mindenki figyelmébe ajánlom a "Menekülő ember" ("Running man") című régebbi Schwarzenegger filmet a média manipulatív hatalmáról...

  Ugyanez jutott eszembe mikor az első való világ meg hasonló műsorok elkezdődtek.
  Akkor azt mondtam, ha ez így folytatódik előbb utóbb az emberek fő műsor időben vért kívánnak mint az említett filmben.”
 • 34. Goldmund 2011. január 04. 13:20
  „31.hsz-ra:
  Még egy apró érdekesség:
  Hitler szívesen nézte Hans Moser osztrák színész filmjeit is. Moser zsidó volt, el is vitték konc. táborba. A felesége magas rangú nácikat keresett meg, hogy segítsenek. Miután kiderült, hogy Hitler egyik kedvenc színészéről van szó, Eichmann (!!!) vissza is hozatta.”
 • 33. annobon 2011. január 04. 13:05
  „Én pl. a "Való Világot" sem nézem, mert nem egyezik az értékrendemmel. Ebben igaza van az előttem szólónak...”
 • 32. Csetneky 2011. január 04. 12:56
  „Érdekes, én még nem találkoztam ezzel a filmmel. Lehet, hogy nem kerestem? Egyébként tudomásom szerint ezeket a szerepeket önként, pénzért vállalják az érintettek. Akkor meg? Akit ennyire megbotránkoztat, ne nézze. Egyszerű, mint a pofon. Engem nem érdekel, ezért nem nézem. Viszont nem is szomorkodom miatta.”
 • 31. annobon 2011. január 04. 12:53
  „30-hoz: "minek okán jelenti fel, ha nem nézi?" Jó kérdés! De egyszerű rá a válasz is: úgy, hogy ő is nézi! Egyébként azt tudjátok, hogy Hitlernek mi volt a kedvenc filmje? Az "Elfújta a szél"! Mondta is egyszer a tábornokainak, hogy ezek az amerikaiak csapnivaló katonák, de a filmiparuk utolérhetetlen! (U.i. gondolom ezt még a normandiai partraszállás előtt mondhatta :-)”
 • 30. Slowflash 2011. január 04. 12:33
  „Nem tudom, hogy belinkelhetem e, de a Zipp.hu -n találkoztam egy pontosan idevágó cikkel.

  http://zipp.hu/sotet_oldal/2011/01/04/a_valo_vilag_szankcionalasat_kerik_a_mediahatosagtol

  Ezzel már csak az a baj, hogy az a családközpontú személy, akinek fel kéne jelentenie ezeket a műsorokat, hogyan tudja majd, hogy minek okán jelenti fel, ha nem nézi? :)”
 • 29. Kukac40 2011. január 04. 12:19
  „Hozzá tenném még, hogy a melegeket, lesbiket, prostikat, ugyan így kezelték nem is olyan régen. Ma "kissé" megváltozott ahelyzetük. A neten rengeteg ilyen film van csak rá kell keresni. Ez a stúdió is több filmet készített, egyből lett feljelentés. Az inkvizíció előtt, és az alatt főleg lerakták az alapokat, miért tesz mindenki úgy mintha mostani probléma lenne? :)”
 • 28. annobon 2011. január 04. 12:05
  „27-hez: "föl tudnék sorolni legalább 5 ilyen sz@rt" Igaz, meg még vagy tízet! Viszont sajnos ez velejárója a nyugati demokráciáknak, melynek modelljét igyekszünk (több-kevesebb sikerrel) átvenni. Egyetlen általad felsorolt hasonló műsor sem magyar találmány, mind igen nagy nézettséggel fut a civilizált világ különböző kereskedelmi csatornáin.... /Sajnos./”
 • 27. Slowflash 2011. január 04. 11:58
  „Lehet, hogy létezik mindenféle aberráció, de nem hiszem, hogy kötelező kiszolgálni őket. Ha rajtam múlna, komolyan büntetném a terjesztőket ugyanúgy mint a fogyasztókat. Úgy üldöztetném mint a kábszert. De nem csak ezt, hanem Győzőkét is Maónika-Balázssóstól, stb. Sajnos közben rá kellett jönnöm, hogy föl tudnék sorolni legalább 5 ilyen sz@rt, és ez elkeserítő. Mert hány lehet még ami nem jutott az eszembe, és hány amiről még csak nem is tudok. Hány?ok...
  Ukrajnában már betiltották azokat a hülye betelefonálós műsorokat is. Nálunk miért nem?”
 • 26. annobon 2011. január 04. 11:40
  „25-höz csatlakozom: "Egy "álldozat" feljelentése után, aki mellesleg pénzért vállalta, és "nem" volt tisztában a következményekkel." Ha ez az az eset, amire én is emlékszem, akkor anno pl. egyszer sem hangzott el, hogy bárkit is véresre vertek volna, hanem csak az, hogy a nádpálca maradandó nyomokat hagyott a lányok "szebbik" felén! Van némi különbség azért...”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az RTL Klub ellen is eljárást indított a médiahatóság

A Magyar RTL Televízió Zrt. ellen is eljárást indított a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH)… Tovább olvasom