Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

MVE: szavazni lehet

a programról a neten

Folytatódik a Mosonma-

gyaróvári Vállalkozók Egyesülete (MVE) által „Van más választás, lehetne másképp!” jelszóval indított akció. Sajtóközleményük szerint önkormányzati képviselőik négy éven keresztül tiszteletdíjukat egy alapítványnak utalták, ahonnan jótékony célokat támogattak a városban.

Ebből részesült a Karolina Kórház, a Lurkóvár Óvoda és a Fekete-iskola is. Most az Ujhelyi-iskola kosárlabdapalánkjai újultak meg, s Majorokban a Lajta-parti sportpályát is megszépítették. Még szeptemberben a majoroki óvoda is kap székeket és asztalokat. Emellett a Lurkóvár Óvoda udvari játékait újították fel, s a Családok Átmeneti Otthona gyarapodik új konyhabútorral.
A Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete a helyhatósági választás célegyenesében programját szavazásra bocsátotta az interneten. A szervezet jelöltjei, egyes körzetekre vonatkozó programjaik és rendezvényeik is mind megtalálhatók saját honlapjukon, a www.mvesiker.com-on. Ugyanitt szavazhatnak a városlakók, hogy programpontjaik közül melyiket tartják a legfontosabbnak. A honlapon szereplő információkat folyamatosan frissítik.
Az egyesület bejelentette továbbá, hogy mind a tizennégy körzetben van egyéni önkormányzati képviselőjelöltje. A szervezet idén több megyei civil szervezettel közösen megyei listát is állított. Megyei szinten a Győr-Moson-Sopron Megyéért Egyesülettel, a csornai Szülőföldünk Egyesülettel, valamint a Kapuvárért Egyesülettel közösen indul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adna kedvezményt győrieknek itteni szolgáltatásokra?

Megkérdeztük a győri polgármester-jelölteket arról, adna kedvezményt győrieknek itteni… Tovább olvasom