Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Művészeti napot rendeztek a fogyatékosokért

„ Esetünkben a művészet a híd szerepét tölti be a fogyatékkal és a nem fogyatékkal élők között” – hangoztatta Palotai Rita, a soproni Családsegítő Intézet Támogató Szolgálata vezetője a Virágfüzér 2006 megnyitóján.
– A támogatószolgálat immár harmadszor rendezett a fogyatékosok világnapja alkalmából programot Virágfüzér elnevezéssel a soproni Vas-Villa’ aulájában. A műsorban a fogyatékkal élők éppúgy felléptek, mint a nem fogyatékkal élők – mondta a főszervező, Palotai Rita. – Immár hagyománnyá vált kezdeményezésünkkel a fogyatékosok iránti nagyobb megértést szorgalmazzuk, egyszersmind felhívjuk a társadalom figyelmét a nagyobb toleranciára, rászoruló embertársaink felkarolásának, segítésének fontosságára. Örömünkre szolgált, hogy a délutáni programot és Érdi Tamás zongoraművész esti koncertjét összességében legalább ötszázan kísérték figyelemmel. Ezúton is köszönetet mondunk minden támogatónknak és segítőnknek, akik hozzájárultak a rendezvények sikeréhez.
A Virágfüzér 2006-os programjában a Mozgás Ritmus Lendület Klub versenytáncosai, a Tóth Antal-iskola tanulói, a Lackner-iskolások tánccsoportja, a Himby-Limby zenekar, az egészségügyi gyermekotthon lakóinak csoportja, a Hunyadi-iskola, a Virágfüzér Napközi Otthon kultúrcsoportja és Kriston András bűvész műsorának tapsolhatott a lelkes közönség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kártyák természetes anyagokból

Tovább olvasom