Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -2°C Még több cikk.

Műszert kaptak

a gyermekek

Hatszázezer forint értékű banki adományból a mosonmagyaróvári Karolina Kórház koraszülöttek, újszülöttek és csecsemők oxigénszintjének és pulzusszámának folyamatos mérésére alkalmas készüléket vásárolt.
A Raiffeisen Bank 2000 óta évente kétszer támogat beteg gyermekeket ellátó intézményeket és alapítványokat. Elsősorban műszervásárlásra, beteg gyermekek ápolásához, rehabilitációjához nyújt anyagi segítséget.
A mosonmagyaróvári Karolina Kórházban ünnepélyes keretek között adta át Nagy Vincéné, a cég regionális igazgatója azt a 600 ezer forintos műszeradományt, melyből az intézmény egy új, úgynevezett pulsoximeter műszerhez jutott.
„ A készülék segítségével a Kórház a súlyos állapotú koraszülöttek, újszülöttek és csecsemők oxigénszint- és pulzusszámmérését tudja elvégezni és folyamatos ellenőrzését biztosítani.”
Dr. Vermes Tamás Kórházigazgató után Szabó Miklós polgármester köszönte meg a műszeradományt, majd hozzátette: reméli, a bank segítsége jó példa lesz a helyi cégek és vállalkozások számára.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diplomájával vállalna munkát külföldön?

Tovább olvasom