Kisalföld logö

2018. 07. 15. vasárnap - Henrik, Roland 16°C | 28°C Még több cikk.

Munkáspárt: megyei listát állított

Tegnap kora reggel Sopronban kezdte megyei körútját Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aztán Vitnyéden vállalkozókkal találkozott, Csornán, Mosonmagyaróváron vizitelt, Győr belvárosában szórólapokat osztogatott, majd sajtótájékoztatót tartott.
Megyei listát állít az országgyűlési választásra a Magyar Kommunista Munkáspárt – közölte tegnapi győri sajtótájékoztatóján Thürmer Gyula, a párt elnöke, hozzátéve, hogy országos listát is sikerült állítaniuk. Az ország legtöbb megyéjében sikerült a listaállítás. A párt Győr-Moson-Sopron három választókerületében indít képviselőjelöltet: Pénzes Andrást a 7., Markó Gábort a 2., Pawlik Bélát pedig a 4. számú választókerületben.
A pártelnök szerint a nagy pártok tízezerszámra gyűjtötték a jelölőcédulákat, ezért minden korábbinál nehezebb volt a kisebbeknek.
A munkáspárt tapasztalata szerint az országban és a megyében is sok a csalódott ember, csalódtak a szocialistákban és a kapitalistákban is. A munkáspárt azon fáradozik majd, hogy feloldja ezeknek az embereknek a félelmét és tartózkodását. A Magyar Kommunista Munkáspárt Központi Bizottsága szombaton ül össze, s minden bizonnyal arról határoz majd, hogy előre az eddigi úton: kimenni az emberek közé az utcára, így lehet elérni, hogy szavazzanak rájuk. A munkáspárt a munkásokat, a dolgozókat akarja bejuttatni a parlamentbe. Nem támogatják se a szocialistákat, se a fideszeseket, közölte az elnök. Thürmer Gyula szerint az emberek kedvezően fogadták a programjukat, miszerint mindenki dolgozhasson, aki akar, s a minimálbér legalább 100 ezer forint legyen. A fiatalok pedig azt a programpontot, hogy első munkahelyhez, első lakáshoz kell juttatni őket.
A pártelnök hangsúlyozta: a munkáspárt támogatja a kis- és középvállalkozókat a multikkal szemben, és amikor kell, a kormánnyal szemben is azért, hogy kevesebb legyen az adójuk és csökkenjenek közterheik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életveszélyes gyógyszerteszt

Lapzártánkig életveszélyes állapotban volt egy nagy-britanniai gyógyszerkísérletnek a két… Tovább olvasom