Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Munkában a soproni kosarasok

Rövid ünnepi pihenQt követQen ismét edzésbe állt az MKB-Euroleasing nQi és a Soproni sÖrdögök férficsapata.

kosárlabda ErQltetett menet elQtt

Az MKB-Euroleasingnél a három idegenlégiós – akik közül Olekszandra Gorbunova és Albena Branzova még Vilniusból, az év utolsó mérkQzésének helyszínérQl repült haza – gyakorlatilag pár napig volt csak otthon. Székely Norbert, az együttes vezetQedzQje így teljes kerettel dolgozhat.
A soproniak szakvezetQje elmondta: a lányok december 31-én délelQtt még dobóedzésen vesznek részt, január 1-jén pedig pihennek. A soproni lányok elQször január 3-án lépnek pályára, amikor Magyar Kupa-mérkQzésen „testvércsapatukat”, az MKB-Euroleasing Vasas-Csata együttesét fogadják. Január 7-én a bajnoki alaszakasz végeredménye szempontjából kulcsfontosságú csúcsrangadóra kerül majd sor Pécsett, a MiZo ellen. Ezt a derbit egy hasonlóan fontos összecsapás követi január 10-én, amikor a soproni csapat elQzQ szakvezetQje, Natalia Hejková által irányított Szpartak Moszkva látogat Euroliga-mérkQzésen Sopronba. Január 13-án a fQvárosban, a Vasas-Csata otthonában játszik bajnoki találkozót Székely Norbert együttese, amely ezt követQen utazik Olaszországba. A csapat Schióban zárja a nemzetközi sorozat csoportkörét.

Változások a keretben?

Sterbenz László, a Soproni sÖrdögök szakvezetQje elmondta: az együttes magyar játékosain kívül a karácsonyi ünnepek alatt is Sopronban maradó, az All Star-gálán szerepelt amerikai bedobó, Tobe Carberry is edz, honfitársa, Calvin Bowman viszont sérült.
A horvát–belga kettQs állampolgárságú Charlie Mandicnak, a szerb Zoran Krstanovicnak, valamint a szlovén Nejc Strnadnak elvileg január 2-án kell edzésbe állniuk, bár addig nem kizárt, hogy személyi kérdésekben változások lesznek a klubnál. A sÖrdögök az elsQ bajnoki mérkQzésüket január 10-én Nyíregyházán játsszák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Börtönrács mögé zárt remények

A fény, a Megváltó születésének ünnepén jobbik énje mutatkozik meg a karácsonyozóknak. De a hatalom… Tovább olvasom