Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

MSZP: Papcsák ne rágalmazzon

Az MSZP felkéri Papcsák Ferencet, hogy tartózkodjon a rágalmazástól és becsületsértéstől.
A szocialisták az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményükben úgy ítélik meg, hogy a Fidesz-KDNP figyelemelterelésként foglalkozik Szűcs Erika visszafoglalkoztatásával.

Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos hétfőn azt mondta, több "súlyos problémát" is talált Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi tárcavezető minisztériumi visszafoglalkoztatásával kapcsolatban. Ismertetése szerint a szerződések teljesítése "kétséges", a Szűcs Erikának kiutalt összeg pedig "jogilag alaptalan".

Papcsák Ferenc problémásnak tartja az a megbízási szerződést, amellyel a politikus visszafoglalkoztatta magát, ráadásul szerinte a teljesítése is "kétséges" e szerződésnek, amelyet a 2009 szeptembere és 2010 májusa közötti időszakra az Út a munkához program monitorozására, valamint sajtófigyelésre kötöttek Szűcs Erikával több millió forintos megbízási díjjal, miközben a minisztériumban több embert is alkalmaztak e két feladatra

"Papcsák Ferenc, a Fidesz-KDNP kormány hivatalosan megválasztott lódítási főbiztosa ismét előállt egy +megdönthetetlen semmitmondással+, és közben úgy mellékesen ismét minden bizonyíték nélkül pocskondiázta Szűcs Erikát, a volt szociális és munkaügyi minisztert" - kommentálta az elhangzottakat az MSZP.

Felhívják Papcsák Ferenc figyelmét arra, hogy Szűcs Erika szerződésszerűen minden hónapban összegzést adott tevékenységéről, a szerződés lejártával 40 oldalas tanulmányt készített a munkájáról, mely "számtalan mellékletet tartalmazott". Ezek a minisztériumban fellelhetők, melyek megtekintéséért Papcsák úr bizalommal fordulhat a minisztérium illetékes osztályához - jegyzik meg.

Hozzáteszik: "mindezeken felül az MSZP felkéri Papcsák Ferencet és a Fidesz-KDNP kormányt, hogy hagyjon fel a hantázással, fantazmagóriákkal (hantazmagóriák) és ragaszkodjon a tényekhez, amikor megvádolnak valakit, illetve tartsák tiszteletben az illetékes hatóságok munkáját és ne kezdjenek prekoncepciókat gyártani nem létező ügyekben".

Az MSZP határozottan kiáll minden képviselője mellett, akiket bizonyítékok hiányában, alaptalanul vádolnak.

A Fidesz-KDNP úgy látszik, kénytelen ehhez a figyelemeltereléshez nyúlni, mert másként nem tudná eltakarni, mennyire alkalmatlan a kormányzásra, mennyi bűnt követett el az elmúlt 100 napban, hányszor lopta meg és verte át a saját nemzetét - értékeli az MSZP.

Olvasóink írták

 • 2. gjozsi88 2010. szeptember 12. 11:01
  „janika!
  Nincs egy bizonyíték a kreállt svinglikre!
  Sajtótájékoztató, Magyar Nemzetre hivatkozás az van...!
  Bírósági ítélet nincs..!
  Anélkül, pedig rágalmazás...!”
 • 1. janika 2010. szeptember 06. 21:50
  „Hát a múlt rendszerben az úgy szokott lenni, hogy, ha egy svindlire fény derül, akkor a svindliző kézzel lábbal tiltakozott a felderítés ellen, sőt a kopókat uszították a svindli feltárójára. Ez ma is így fog történni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyapja fegyverével sebesítette meg társát és magát egy fiú

Nem kábítószerárus lőtt meg két 17-18 éves fiatalt Kecskeméten, hanem az egyik fiú nagyapja… Tovább olvasom