Kisalföld logö

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 21°C Még több cikk.

MSZP: nevetségesek és sértők a kormány rágalmai

Kovács László szerint nevetséges és sértő a kormány azon állítása, hogy az MSZP kezdeményezte és szervezi a médiatörvény elleni külföldi támadásokat.

Ez a kormányzati felvetés sérti az ügyben megszólaló külföldi politikusokat és újságírókat is, hiszen azt a látszatot kelti, mintha nem a demokrácia vagy a sajtószabadság érdekében, hanem az MSZP felkérésére szólaltak volna meg - mondta az ellenzéki párt alelnöke szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Ráadásul az állítás, hogy az MSZP szeretné lejáratni a kormányt "különösen furcsa annak a Fidesznek a szájából", amelyik az elmúlt napokban automata telefonhívásokkal "bombázza a magyar lakosokat, amelyekben megpróbálják lejáratni az MSZP-t" - tette hozzá Kovács László.

Nem az MSZP, hanem Orbán Viktor járatja le a kormányt - mondta Kovács László, aki szerint nem Magyarországot kell a miniszterelnöknek megvédenie, hiszen azt senki sem támadja. "Orbán Viktor a személyének szóló bírálatok elől a magyar nép mögé bújik" - jelentette ki az ellenzéki politikus. Kovács László szerint hibás az a kormányzati következtetés, hogy szerdán Strasbourgban az Európai Parlament ülésén a magyar kormányfő "megvédte Magyarországot", hiszen egyik felszólaló sem támadta a magyar uniós elnökség programját, vagy Magyarországot.

Kovács László úgy véli: Orbán Viktor Strasbourgban "leleplezte önmagát: az indulatait és a mellébeszélési hajlamát" és bebizonyította, hogy tényleg nem érti a demokrácia lényegét az Európai Unió közös elveinek fontosságát. Az MSZP-s politikus hozzátette: a médiatörvénnyel kapcsolatos harcot Orbán Viktor és a kormány "hamarosan Magyarországon is el fogja veszíteni".

Olvasóink írták

 • 16. load 2011. január 23. 13:25
  „10. AHA
  "Miért? Az elmúlt 8 év kudarca nem a Fidesz miatt volt?"
  Bár derekasan kivették a részüket az elmúlt 8 évből is, de alapjában véve nem.
  Az elmúlt 8 hónap viszont teljesen az övék.”
 • 15. load 2011. január 23. 13:17
  „13. csompi1
  Túlértékeled az MSZP-t.
  Nem forradalmat szervez, hanem a saját túléléséért küzd.
  Nem biztos, hogy sikerrel.
  Még egy éve van rá.”
 • 14. load 2011. január 23. 13:15
  „12. csompi1
  "-A FIDESZ nem csinált forradalmat,"
  Azt, hogy Kovácsnak nem hiszel, meg tudom érteni.
  De, hogy nekik sem.....!?

  Szíjjártó Péter (Lánchíd Rádió 2010-05-15 16:42): "Kétség sem férhet ahhoz, hogy pénteken forradalmi Országgyűlés alakult, amit a választópolgárok a szavazófülkében lezajlott forradalommal alapítottak meg."

  Orbán Viktor (MNO 2010. május 14. 19:02): ,,Tisztában vagyunk a feladat nagyságával, felelősségével, az ország három harmadát kell képviselnünk, ezt fogom elvárni és számon kérni. Azt várják tőlünk az emberek, hogy ismerjük el a magyarok szavazófülkében véghezvitt forradalmát"

  Orbán Viktor beszéde a Zeneakadámián (2010 március 30): " Ez a választás, tisztelt Hölgyeim és Uraim, csak akkor tölti be a rendeltetetését, csak akkor lehet több, mint forradalom, ha mindenki ott lesz, aki változást akar, és csak a Fideszre szavaz. Ma, 2010-ben ezek vagyunk mi, ez a Fidesz. Több, mint forradalom."”
 • 13. csompi1 2011. január 23. 12:05
  „Lapi, még annyit, hogy Orwellnél maradjunk, hogy az MSZP most fáradozik azon, hogy forradalmat csináljon azért, amit Orwell írt.”
 • 12. csompi1 2011. január 23. 12:00
  „7. lapi 2011.01.22. 16:57
  Jó az idézet, de! -A FIDESZ nem csinált forradalmat, azt az MSZP csinálta 8 év fáradságos munkájával maga ellen!
  Ez az egész arra hasonlít, mikor addig éheztetem és verem a kutyám, míg megharap, és beadom a menhelyre. Az új gazdát meg elkezdem csesztetni, hogy miért nem bánik jobban szegény kiéhezett ebbel.”
 • 11. janika 2011. január 23. 08:58
  „A FIDESZ is tudja, hogy kell a nyálát verni. Hazudni sem kellett taníttatni egyik pártot sem. a magyar politika ezen alapszik, hisz van reggel délután és nappal is. Éjszaka meg a következő napi hazugságokon spekulálnak. Mind ez idáig nagyon jól bevált!”
 • 10. AHA 2011. január 22. 20:37
  „miracle
  Miért? Az elmúlt 8 év kudarca nem a Fidesz miatt volt?”
 • 9. AHA 2011. január 22. 20:25
  „Ben Ali és pártja a szocialista család megbecsült tagja volt míg el nem kergették!
  Ezek a ilyen demokraták, de legalább ne járatnák azt a hitvány pofájukat.

  Fostaliga egy banda.”
 • 8. miracle 2011. január 22. 18:42
  „A lényeg felett persze elsiklotok megint. Ahogy a fidesz nem tud kinőni abból 10 éve már, hogy mindent az MSZP nyakába varr. Ha egy meteor esne le, azt is.
  Azért ez lassan már elég szánalmas kezd lenni, 1-2 év múlva is arra megy majd a hivatkozás, hogy azért drága gáz/áram/kenyér/bármi, mert az MSZP drágítja?”
 • 7. lapi 2011. január 22. 16:57
  „...fiatal barátaim, talán mond valamit az Orwelli gondolat:
  ,,Nem azért csinál az ember diktatúrát, hogy
  megoltalmazzon egy forradalmat,
  hanem azért csinál forradalmat, hogy diktatúrát csinálhasson."
  ...”
 • 6. pancser 2011. január 22. 16:32
  „Úgy látom az MSZP nem ismeri a méltósággal veszíteni fogalmát. Kétesetben nem tudta, most egy éven belül a harmadik veszteség követekezik a média hisztéria kapcsán. Kovács Laca: "médiatörvénnyel kapcsolatos harcot Orbán Viktor és a kormány hamarosan Magyarországon is el fogja veszíteni".
  Kérdezném vajon végleg elment az esze? Talán jobb lenne a pártjának és neki, hanem tetézi a már hülyeségükkel csordultig tele poharat. Paul Lendvainak legalább volt annyi esze, hogy azt mondta vigyázni kell mit mond, mert könnyen a kontraproduktív lehet a bírálat. Ehhez kanos "barátunk" nem tudott felnőni. De mit rágódok ezen, legyen az ő bajuk.”
 • 5. Hedon 2011. január 22. 15:40
  „Nagy beégés előtt állnak a szocik.

  A német frakcióvezető már így érvel kínjában:
  "Schulz a követelését azzal indokolja, hogy Orbán gúnyolódva támadna rá bírálóira - köztük a magyar szocialista EP-képviselőkre -, amennyiben a végén mégsem merülnének föl jogi kifogások a médiatörvénnyel szemben."

  Vagyis valamit találni kellene mert különben kiderül hogy az Unió balos
  felét a magyar rettegők + konrád + imreusz kertész + paul lendvai
  alaposan megvezették és eszközül használták ocsmány játszmájukhoz.”
 • 4. AHA 2011. január 22. 15:22
  „De gondolom ez a hír is eltűnik a süllyesztőben mert a címlapra mostanság csak a bulvár hírek férnek fel!”
 • 3. AHA 2011. január 22. 15:19
  „Az mszp-t már nem kell lejáratni.Lejáratta saját magát.
  Főleg most,hogy kiderült,hogy a médiatörvényben az eu egyáltalán nem talált semmi kifogást a sajtószabadság tekintetében.”
 • 2. Hedon 2011. január 22. 14:51
  „Talán majd idővel a szoci kisalföldben is olvasható lesz:

  "Hiába a hetek óta tartó lejárató kampány, a Fidesz-KDNP támogatottsága ismét emelkedett a Szonda Ipsos felmérése szerint. A kormányzó pártszövetség a biztos szavazó pártválasztók között négyszeres előnnyel vezet az MSZP előtt, amely az elmúlt hetekben sem tudta növelni bázisát. Az adatok szerint a Fidesz-KDNP-re a szavazók 65 százaléka voksolna, míg a szocialistákra csak 17."

  Lehet tovább vergődni, külföldre rohangálni és az országot
  mocskolni a nyugati elvtársak segítségével.
  Minél durvábban annál átlátszóbb a dolog.
  65 : 17 :-))) Egy komcsi társaság felmérése szerint is.”
 • 1. Julianusz 2011. január 22. 14:50
  „Szánalmas, ez a vergődés.!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann: 2014-től lehet az érettségi feltétele az önkéntes munka

Legkorábban 2014-től lehet az érettségi vizsgára bocsátás előfeltétele az önkéntes munka - mondta… Tovább olvasom