Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

MSZP: a Fidesz álszent kijelentések helyett inkább vállalja a szakmai vitát

Kökény Mihály szocialista egészségpolitikus szerint a Fidesznek az álszent kijelentések helyett inkább vállalnia kellene a szakpolitikai vitákat az MSZP-vel.
A parlament egészségügyi bizottságának elnöke az MTI-nek arra reagált, hogy Pesti Imre (Fidesz) szerint Mesterházy Attila szocialista miniszterelnök-jelölt megsértette az orvosokat, az elkötelezettségüket kétségbe vonta, amikor egy fórumon azt a kérdést fogalmazta meg, hogy rábízhatja-e magát egy közismerten baloldali beteg egy jobboldali gondolkodású orvosra.

A Fidesz szakpolitikusa úgy látja, ez a kijelentés árt az orvos-beteg kapcsolatnak és a betegellátást is veszélyezteti. Kökény véleménye szerint azonban Mesterházy Attila a szavaival a társadalom megosztottságára utalt.

Olvasóink írták

 • 7. Reális 2010. február 08. 12:57
  „Névrokon!Szerintem meg épp a szocik keltik a gyűlöletet.lásd mesterházy zavarkeltő kijelentése!Annak isszuk a levét,hogy nem véres rendszerváltás volt.Akkor kellett volna megtisztítani a terepet!”
 • 6. Csetneky 2010. február 08. 10:43
  „Szakmai vitát az Mszp-vel? Betépett a Kökény, vagy mi történt vele? Egyrészt az Mszp szakmai hozzáértését hűen tükrözik az elmúlt 8 év vívmányai, arról nincs mit vitatkozni, beszélnek a tények. Másrészt hazudóssal vitatkozni felesleges, a hazudozás meg köztudomású, hogy az Mszp fő védjegye. Akkor miről beszél ez a szerencsétlen ember?”
 • 5. szocdem 2010. február 08. 10:36
  „reális!

  Nem a Fidesz a bűnös, hanem az, aki nem volt képes a hatalommal úy élni, hogy a változást, a biztonságot remélő polgártársaink életét jobbá tegyék...
  Persze vannak akiknek ez túl komplikált ahoz hogy felfogják.

  Külömben a demagógiáért egyik tábornaksem kell messzire menni. Az mszp "szociáldemokrata" lett hírtelen, mert Szili elárulta, hogy a neoliberalizmust állították be baloldali politikának, a fidesz meg a rencerváltás óta neoliberális elveket vall (Fő ideológusuk Kósa, minden magyarok legnépszerűbbike)

  A megoldás roppant egyszerű: a NÉPNEK kell eljutni oda, hogy megértse mi a bal oldal, mi a jobb oldal,kik képviselik, és béke lesz..”
 • 4. ValóSág 2010. február 08. 07:17
  „Szerintem pedig mindig megosztott volt Magyarország. A kommunizmus építése alatt sem mindenki értett egyet az eszmével. Csak akkor otthon lehetett ilyenekről beszélgetni. Suttogva. Ajtót, ablakot bezárva. Igen. Ilyen volt Magyarország. A szomszéd, aki rendőr volt meg fülelt. Hallgatózott, hogy feljelenthesse a szüleimet. Akkor még nem volt magnó. Akkor elég volt a rendőr szava. Elég volt jelentkezni III/III-asnak, és már mondhatott mindent. Igenis megosztott volt az ország. Az is marad. De így a jó. Nem vagyunk birkák, hogy a főkolompos után haladjunk.
  Elég volt az OCSMÁNY dumátokból!”
 • 3. reális 2010. február 07. 21:13
  „Ocsmány dumávala fidesz és társai már 8 éve megosztották Magyarország polgárait.”
 • 2. jörg 2010. február 07. 20:45
  „Házmestery nem utalt, hanem kijelentett.
  Nem célozgatott, hanem rágalmazott.
  És nem utalgatni kell rá, hanem az ilyen ocsmány dumával nem kell megosztani!!!

  Tudatosan csinálják: megosztani, egymás ellen uszítani az egyes társadalmi csoportokat, az alapvető bizalmi elven működő rendszereket: beteg-orvos, szülő-tanár, diák-tanár megmérgezni, szétrohasztani, a nemzetet atomjaira szedni ..... mi ez, ha nem nemzetárulás?!?”
 • 1. sx486 2010. február 07. 16:23
  „Szakmai vitákat ,talán inkább bízzák a szakemberekre .
  A politikai vitákat pedig intézzék egymás között , de szerintem erről már lekéstek .”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budaörs polgármestere örül, hogy végre nyomoznak az uszoda ügyében

Üdvözli Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás, hogy a rendőrség a budaörsi Fidesz szervezet… Tovább olvasom