Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

MSZP: Fegyelmi a polgármesternek

Sopron Munkatársunktól Összegyqlt a szükséges nyolc aláírás, így az MSZP megindítja Fodor Tamás polgármester fegyelmi eljárását. A frakció szerint a per elbukása esetén ő lehet a százmilliós kár felelőse.
– Fodor Tamás polgármester úgy adott ügyvédi, perindítási felhatalmazást a mélygarázs ügyében, hogy azt megelőzően nem született közgyqlési döntés – mondta el Kalmár István, az MSZP soproni frakciójának vezetője, mikor megindokolta, miért kezdeményeztek fegyelmi eljárást Fodor Tamás ellen. – Az előterjesztés nem tartalmazta azt az információt, hogy már megtörtént a perindítás, a napirendi vitában sem hangzott el, sőt, a polgármester a közgyqlés utáni sajtótájékoztatójában a képviselő-testület döntésére hivatkozott. Fodor Tamás törvénytelenséget követett el azzal, hogy elhallgatta a képviselők elől a már megindított eljárás tényét. Ma a képviselőknek dönteniük kell, kívánják-e tárgyalni a sürgősségi előterjesztést. Bízom benne, a teljes testület felvállalja, hogy kiderüljön, a városvezetés erkölcsileg és jogilag helyesen cselekedett-e és megszavazza az ügy kivizsgálását. Egy ilyen ügyben azt is tisztázni kell, hogy amennyiben a város elveszíti a megindított pert, annak ki lesz a felelőse. Vajon Fodor Tamás polgármester, vagy a megfelelő tájékoztatás hiányában szavazó képviselők?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teakészítés fortélyai

Lényeges, hogy az egyes teafajták elkészítésének szabályait betartsuk. Sokan nincsenek tisztában ezzel, pedig nagyon fontos, mert nem ugyanabban az ízélményben lesz részünk. A fekete teán kívül mindegyik fajtánál ajánlott az először felforralt vizet 60–70 fokra visszahűteni, majd a teafüvet ebben áztatni.
Tovább olvasom