Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Mqfüves pályák segítséggel

labdarúgás

Az Ollé-program segítségével juthatnak harmadik generációs mqfüves sportpályákhoz iskolák, sportegyesületek. Erről a megyei önkormányzat és a megyei labdarúgó-szövetség szervezésében a megyei települések polgármestereinek a programiroda munkatársai tartanak részletes tájékoztatást pénteken 10.30 órakor a megyei sportigazgatóság Batthyány téri épületében.


Az Országos Labdarúgópálya Létesítési Program (Ollé) célja, hogy önkormányzati tulajdonban lévő helyi labdarúgópályák, iskolai sportpályák mqfq borítással, világítással történő ellátásával és kiszolgálólétesítmények telepítésével biztosítsa az utánpótlás-nevelés korszerq infrastrukturális feltételeit, a tömeges szabadidősport kulturált körülményeit, az iskolai testnevelési órák létesítményhelyzetének javítását, korszerqsítését, valamint az önkormányzati bevételek realizálását a pályák piaci alapú hasznosítása révén.
A programiroda országos szinten fogja össze a pályaépítési igényeket, ezáltal a pályalétesítési költségek egy önkormányzatra vetítetten 2040 százalékkal csökkennek. A finanszírozást 15 éves futamidőre tervezték, rögzített kamatozás biztosítása mellett.
A program részleteiről a www.

mlsz.hu/olleprogram weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két éven belül harmadszor

Két éven belül harmadszor szakadtak meg a magyarországi orosz energiaszállítások, megtépázva … Tovább olvasom