Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

mozaik

Sakk, NB I/B. Szentgotthárd Városi SE–Győri Elektromos VSK 4,5–7,5. A vendégcsapatban egész pontot szerzett: Schmikli László, Zöldi Zoltán, Horváth Tamás, Majdanics Antal, Ress Tamás és Bors Sándor. Döntetlenül végzett: Dőry Jenő, Vertetics Attila és Frank József. A győri csapat a hatodik fordulót követően az 5. helyen áll a táblázaton.

Mqfüves torna. Március 15–16-án 18 csapat részvételével mqfüves labdarúgótornát rendeznek a kunszigeti sportpályán. A nevezési határidő: március 11., 18 óra, a nevezési díj 8000 Ft. Érdeklődni és nevezni a sportpálya büféjében lehet vagy a következő telefonszámon: 30/9396-581.
Cselgáncs. A közelmúltban több versenyen is tatamira álltak a mosonmagyaróvári Delta SE cselgáncsosai. A tokod- altárói versenyen Lakner Richárd és Hujber Dániel első. Nagy Dominik és Nagy Enikő harmadik lett. Klein Veronika a kecskeméti BM-bajnokságon első helyen végzett, így jogot szerzett a moszkvai rendőr Európa-bajnokságon történő részvételre. A tatai regionális diákolimpián Simon Nagy Tamás és Papp Bence első, Lakner Richárd és Nagy Enikő második, Tóth Dominik harmadik lett. A tatai országos junior-diákolimpián Szédelyi Imre ötödik helyen végzett. Németh Kitti az Ausztriában rendezett birkózóversenyen második helyezést ért el. Ugyanitt a Győri Dózsa színeiben induló Tüske Tamás első, Csiti Dániel és Boros Benjámin harmadik lett. A Mosonszolnoki SE cselgáncsosai közül a tatai regionális diákolimpián Futó Gabriella, valamint Felföldi Petra győzött. Horváth Nikolett második, Csatádi Tamara harmadik lett. A szintén Tatán rendezett országos junior-diákolimpián Kun Csaba harmadik, Mészáros Balázs ötödik helyen végzett.
Íjászat. A győri Bercsényi DSE íjászai Pápán szerepeltek teremversenyen. Történelmi kategóriában a gyermek korosztályban Háromszéki Bence első, Oross Kristóf második helyezést ért el. Az ifjúsági lányok közül Pethő Kitti első, Gősy Lilla második, Király Lilla harmadik lett. A felnőtt nők között dr. Albert Erika második, a férfiaknál Vági Miklós első, Virág István második, a mosonmagyar- óvári Kukorelli Tamás harmadik helyen végzett. Hosszú íj kategóriában győzött Molnár József (MÍSE), vadászreflex kategóriában a csornai Kiss Gyula, második lett Molnár Ferenc (MÍSE). Olimpiai reflexíj kategóriában győzött a csornai Kocsis Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rákgyógyítás, egyénre szabottan

A genetikai program, melyet az osztódás során továbbad az utódsejteknek, már nem ugyanaz, mint az eredeti – mondja dr. Haracska Lajos, az MTA Szegedi Biológiai Központjának főmunkatársa, a rákkutatással foglalkozó mutagenezis- és karcinogenezis-csoport vezetője. A sejt elveszti kontrollját, elkezd korlátlanul szaporodni, túlnövi a többi sejtet – s ez már maga a rákos folyamat. Tovább olvasom