Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

mozaik

Kézilabda. Sorsoltak a női Magyar Kupában. A legjobb nyolc között az Audi-

ETO–Vác mérkőzés győztese hazai pályán a Vasassal mérkőzik. A címvédő győriek a váciakkal jövő szerdán találkoznak Győrött.

Cselgáncs. A budapesti Magyar Köztársaság-kupán a győri Nicsi Judo Club sportolói közül az ifjúságiaknál Fogarasi Máté második, Árpási Róbert és felnőttek mezőnyében Budai Zoltán ötödik lett. A mosonszolnoki megyei diákolimpián Takács Márton, Vaszari Balázs, Szücs József, Szqcs Fanni, Jakatics Ádám, Bariska Gergő, Farkas Péter és Borbély Klaudia első, Zsámár Attila, Schwarcz János, Kardos Károly, Mohos Olivér, Borbély Szebasztián és Szqcs Gergő második, Varga Imre, Pál Dávid és Ajtony Emese harmadik helyezést ért el. Az összesített versenyt a Nicsi Judo Club nyerte meg. Felkészítő edzők: Barka Tímea és Alasztics Margit.
Darts. Köntös Zsófia, a Docugroup Győri DC Európa-bajnok sportolója értékes pontokat szerezve második lett a Budapesten rendezett EDU soft ranglistaversenyen. A győri versenyző ezzel összetettben az élre ugrott. A magyar fővárosban soft országos bajnokságot is rendeztek, ahol Köntös egyéniben első, Törő Zsuzsával párosban második lett. A Docugroup Győri DC dobói közül ezen a versenyen Boczor László és Horváth Klaudia 4., Mészáros Ferenc 5., a Horváth–Sveicer és a Mészáros–Gémesi kettős 3., míg a Rucska–Háber duó 4. helyezést szerzett.
Íjászat. A minősítő versenyek és az országos bajnokságok alapján a győri Bercsényi DSE íjászai közül történelmi szakágban Szakács Balázs és Vági Miklós I., dr. Albert Erika III. osztályú minősítést ért el. Terepen Bognár Géza, Virág István, Kollár Artúr, Pánczél Csaba, Szakács Balázs és Simoncsics Lilla I. osztályú, Vági Miklós, Barcs Ádám és dr. Albert Erika II., Siket Gábor, Szakács Zsolt, Venesz Róbert, Margl Ferenc és Imri Ádám III. osztályú minősítést szerzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel 1,4 millió támogatási igénylés

Január végéig közel 1,4 millió támogatási igénylés érkezett a gázszolgáltatók részére ügyfeleiktől.… Tovább olvasom