Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

mozaik

cselgáncs. Február 4-én, vasárnap reggel nyolc órától Delta-kupa néven cselgáncsversenyt rendeznek a mosonszolnoki sportcsarnokban. Boros Benjámin, a Győri Dózsa versenyzője az Ifjúsági Magyar Köztársaság Kupán az ötödik helyen végzett, míg Paár Zoltán (Győri Dózsa) szintén ötödik lett az országos rangsorversenyen.

asztalitenisz. Férfi NB II: Herendi Porcelán–Győri Elektromos I 5–13. A vártnál nagyobb arányú győzelmet aratott a győri csapat. Győztek: Lung D. 4, Papp G. 3, Markó A. 2, Paár D. 2, ill. a Papp–Markó és a Lung–Paár párosok. Férfi NB III: EMTE Mosonmagyaróvár II–Győri Elektromos II 8–10. Győztek: Stanitz G. 3, Stanitz B. 3, Czeglédi B. 3, Stanitz A. 1.
kispályás labdarúgás. A Csornán rendezett Infó-Lapok-kupán a Rábaszentmihály együttese végzett az első helyen, megelőzve a csornai Csukás-iskola és a Bágyogszovát csapatait. A gólkirály Németh László (Csukás-iskola), a legjobb játékos Véghelyi Richárd (Csorna), a legjobb kapus Rácz Roland (Bágyogszovát) lett.
darts. Győrben az Épfu-dartsteremben rendezték a megyei softbajnokság harmadik fordulóját. Eredmények, férfi egyéni: 1. Széles Zoltán (egyéni), 2. Kelemen Ferenc (egyéni), 3. Gémesi Attila (Docugroup Győri DC). Férfi páros: 1. Domonkos Sándor–Süli Balázs (Docugroup Győri DC), 2. Mészáros Ferenc–Gémesi Attila (Docugroup Győri DC), 3. Kelemen Ferenc–Marics István (egyéni).
OLLÉ-program. A várakozást meghaladó érdeklődés mutatkozik az Országos Labdarúgópálya Létesítési Program iránt, ezért február 28-ig meghosszabbították a jelentkezés határidejét. A program lényege, hogy az önkormányzatok 15 éves futamidőre vehetnek fel hitelt mqfüves pályák létrehozására. Az igényfelmérő adatlap letölthető az MLSZ honlapjáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A határ menti ingázás csak útlevéllel

Burgenlandban dolgozhatnak a megyében állandó lakhellyel rendelkező munkavállalók. További… Tovább olvasom