Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

mozaik

Pályán az Audi-ETO. Ma 10 és 15 órától az Audi-ETO nQi kézilabdacsapata a Magvassy-sportcsarnokban felkészülési mérkQzésen a szlovák Duslo Sala együttesét fogadja.

teke. A csornai városi-körzeti férfi csapatbajnokság Qszi idénye után a csornai Rónatabak együttese áll az élen a csornai GQsi Vill és a kapuvári Teke Büfé alakulatai elQtt.
röplabda. A megyei röplabdaszövetség a hagyományoknak megfelelQen ismét megrendezi a szünidei tornát általános iskolás korú csapatok számára, amelyre 20 lány- és 10 fiúcsapat nevezett. A mérkQzéseket a Hild-, a Jedlik-, a Kazinczy- és a Radnóti-iskolák tornatermeiben rendezik ma reggel kilenc órától.
Urbányi az edzQ. Urbányi István lett a labdarúgó Borsodi Ligában szereplQ Újpest FC új vezetQedzQje. A szakember – akivel fél plusz egyéves szerzQdést kötött a klub – a december 22-én menesztett Valeré Billent váltja a kispadon. Urbányinak a vezetQedzQi poszt mellett továbbra is feladata marad a klubnál az utánpótlásképzés koordinálása. A szakmai stáb bQvült, hiszen az erQnléti edzQi munkakört – az utánpótlásnál eddig hasonló feladatkörben dolgozó – Filkor Attila tölti be a jövQben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Börtönrács mögé zárt remények

A fény, a Megváltó születésének ünnepén jobbik énje mutatkozik meg a karácsonyozóknak. De a hatalom… Tovább olvasom