Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

mozaik

Mikulás-kupa. December 16-án, szombaton reggel 9, valamint 13 órától U9-es, illetve U11-es korosztályú csapatok számára rendeznek kölyök teremlabdarúgó-tornát a szanyi sportcsarnokban. A viadalon a házigazda együttesen kívül a Csorna, a Fertőd és a Mihályi alakulatai vesznek részt.

Téli terembajnokság. Budapesten rendezték meg a gyermek korcsoportos (9–10, 11–12 éves) atléták számára az országos téli terembajnokságot. Az első alkalommal megrendezett versenyen a Győri Dózsa SE Szöcskék összetettben az előkelő 4. helyen végzett. A fiúk és a leányok között egyaránt a 6. helyen végeztek. Az egyéni teljesítmények közül ki kell emelni Győrffy Somát, aki 12 éves kora ellenére 57 cm-es súlypontemelkedésével a legjobbnak bizonyult. A csapat tagjai: Győrffy Soma, Győrffy Simon, Balogh Bence, Füredi Péter, Magyar Péter, Vajda Álmos, Zajovics Nóra, Kóti Luca, Szentes Dominika, Beke Ágnes, Szabó Krisztina, Pleva Dorina. Felkészítő edzők: Farkasné Babos Rita és Farkas Roland.
Női labdarúgás. A múlt hétvégén hét csapat részvételével Ellipszoid-kupa néven rendeztek női teremtornát a kónyi sportcsarnokban. Első helyen a Fészek Csempebolt Győr Kunsziget együttese végzett, megelőzve az Ellipszoid Győr és a Makay Kft. Dunakiliti alakulatait. A gólkirálynő Szegedi Laura (Fészek Csempebolt Győr Kunsziget), a legjobb játékos Kopácsi Barbara (Dunakiliti), a legjobb kapus pedig Németh Nikolett (Rábapatona) lett. A szervező egyesület, a Fészek Csempebolt Győr Kunsziget csapatának legjobb játékosa Balogh Viktória lett.
Teremfoci. A győri kispályás labdarúgó-bizottság a Krúdy-iskolában rendezett Mikulás-kupa elnevezéssel labdarúgótornát. Végeredmény: 1. Fehér Holló söröző, 2. Cső-Lavina, 3. Irreál. A legjobb kapus Hrabovszky Zsolt (Fehér Holló), a legjobb játékos Mednyánszky László (Cső-Lavina), míg a gólkirály Meronka Zsolt (Fehér Holló) lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztrájkoló vasutasok

Beszüntetik a munkát az olasz vasutasok Messina térségében december 15-én 9 órától 17 óráig. Ez idő… Tovább olvasom