Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Mozaik

Röplabda. Ezüstérmet szerzett a Sárik Katalin, Szabó Regina, Lőrinc Kitti, Ludván Dóra, Ferenczy Zsófi összeállítású Győri Dózsa-Ikrény lánycsapat a Pankaszon rendezett mini lány röplabdatornán. Az együttesből Ludván Dóra különdíjat kapott.

Asztalitenisz. Az NB II-es férfibajnokságban: Győri Elektromos I–Herendi Porcelán 11–7. A bajnokság második fordulójában magabiztos győzelmet aratott a hazai csapat. Győztek: Lung D. 3, Markó A. 3, Paár D. 2, Papp G. 1, a Papp–Markó és a Lung–Paár párosok. Férfi NB III: Győri Elektromos II–EMTE Mosonmagyaróvár II 13–5. Az utánpótláskorú csapatok mérkőzésén a hazaiak gond nélkül gyűjtötték be a két pontot. Győztek: Stanitz G. 4, Stanitz B. 4, Czeglédi B. 3, Stanitz A. 1 és a Stanitz B.–Stanitz A. páros.
távlovaglás. Bükkösdön rendezték a távlovas ob 5., egyben utolsó fordulóját. Megyénket két lovas képviselte. A rövid távú bajnokságban, azaz 40 km-en Fekete Róbert (lova: Metaxa O’Bajan Aladdin) az öt forduló alapján 3. helyezést ért el. A ló eddig versenyen eredményesen megtett életteljesítménye 420 km. A középtávú bajnokságban, azaz 80 km-en Wachtler Katalin (lova: Koheilan Zulejka) első helyezést ért el a bajnokságban. A ló eddig versenyen eredményesen megtett életteljesítménye 960 km.
Kerékpárok ajándékba. A megyei sportigazgatóság és a fogyatékossággal élők megyei sportszövetsége 2–2 Schwinn-Csepel típusú kerékpárt adományozott a soproni Tómalom utca fogyatékos gyermekek otthonának, valamint a soproni Doborjáni Ferenc nevelési-oktatási központnak. Az intézmények a sérült fiatalok sportfoglalkozásának bővítésére használják az adományokat.
női labdarúgás. Tíz gárda részvételével női labdarúgótornát rendeztek Rábapatonán a helyi csapat egyéves megalakulásának évfordulója alkalmából. Első helyen a Dorog I csapata végzett, megelőzve a Károlyháza II és a Fészek Csempebolt Győr Kunsziget serdülőcsapatát. A Rábapatona ötödik lett. A gólkirálynő 7 találattal a kópházi Grubits Daniella, a legjobb játékos Ujfalusi Réka (Dorog I), a legjobb kapus pedig Mihalics Barbara (Károlyháza II) lett. A két legjobb hazai játékosnak járó díjakat Horváth Petra és Zóri Kitti vehette át.
cselgáncs. A Győri Dózsa sportolói közül a Cegléden rendezett serdülő országos bajnokságon Boros Benjámin harmadik lett. A tokodaltárói meghívásos gyermekversenyen Barta Agatha, Veszeli Máté, Lajer Tamás, Adács Kristóf és Németh Máté első, Fülöp Gergely, Annus Balázs, Pirka Roland és Máté Attila második, Bakaity Attila harmadik lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom