Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 13°C Még több cikk.

Mozaik

Futsal. Október 14-én, szombaton rendezik meg az ikrényi sportcsarnokban a Pharmix-kupát. Nevezési díj nincs, a nevezési létszám 12 fő csapatonként. 1987. január elsejétől született fiúk jelentkezését várják. A tehetséges játékosok a kiválasztás után bekerülhetnek a most alakuló győri csapatba, amely elindul az U19-es országos bajnokságban. Személyesen hétfőnként 15 és 18 óra között lehet jelentkezni az adyvárosi sportcentrumban, vagy Sági Péternél a 20/9663-370-es telefonszámon.

Atlétika. Budapesten rendezték meg az országos serdülőbajnokságot. A Gy. Dózsa versenyzői közül Erdélyi Roland távolugrásban harmadik lett. Molnár Gábor 80 méteres síkfutásban a negyedik helyen végzett. Hordós Evelin 100 méteres síkfutásban harmadik, 200 méteren második lett. Tóth Mirella 200 méteren negyedik, 400 méteren második lett. Felkészítő edzők: Jakab Erzsébet, Farkasné Babos Rita, Hollósi László és Farkas Roland. A Soproni AC színeiben induló Németh Nóra 100 méteres gátfutásban ezüstérmes lett. Edző: Marton Tamás.
A székesfehérvári pályaavató versenyen a Győri Dózsa sportolója, Babos Rita hármasugrásban első, magasugrásban második lett. Felkészítő edző: Farkas Roland.
Cselgáncs. A Győri Dózsa gyermek és serdülő korosztályos versenyzői a Lábatlani Egyetértés és Város Alapító-kupán vettek részt. Boros Benjámin, Pirka Roland, Nagy Olivér, Pallagh Christopher, Palej Tibor, Batha Aghata és Gombos Dávid első, Veszeli Máté és Cseh Péter második, míg Máté Attila és Bakaity Attila harmadik helyezést ért el. Felkészítő szakedző: Gyimes Nikolett.
Duatlon. Október 5-én 13.30 órától harmadik alkalommal rendezik meg Győrött, a Krúdy-duatlont az iskola melletti kiserdőben a város középiskolásai számára. A programban 1 km futás, 1,5 km terepkerékpározás és ismét 1 km futás szerepel.
Íjászat. A Magyar Íjász Szövetség és a szigetvári Vektor Íjász Egyesület a Baranya megyei Mozsgón rendezte meg az országos terepíjász-bajnokságot. A győri Bercsényi DSE íjásza, Pánczél Csaba ifjúsági kategóriában aranyérmes lett. Gyermek korosztályban Szakács Balázs második helyen végzett, akárcsak a felnőtt nők között dr. Albert Erika, a szeniorok versenyében Vági Miklós és az ifjúsági vadászreflex kategóriában ifj. Égető Zsolt. Égető Zsoltné harmadik lett a felnőtt nők mezőnyében. A Mosonmagyaróvári Íjász SE versenyzői közül Lachmann István második lett a történelmi, Molnár Ferenc pedig a felnőtt vadászreflex kategóriában.
Karate. Budapesten rendezték meg az Újpalota Szabadtéri Kupa Összharcművészeti Gálát. A versenyen a kempó, a karate ju-jitsu, a kung-fu, a kick-box és a thai box képviselői vettek részt. A győri Likócsi Asihara Karate KSE színeiben induló Horváth Krisztián második, Varga Krisztián harmadik, míg Durgó Attila negyedik lett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felügyelők elemezték

a szabálysértéseket

Az útfelügyeleti szabálysértésekkel kapcsolatos eljárások, a kerékbilincselés és… Tovább olvasom