Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Mozaik

Bácskai az elnök. Tisztújító közgyűlést tartott a megyei kosárlabda-szövetség, melyen egyhangú szavazással Bácskai Kornélt, a korábbi elnököt választották a testület élére. Alelnöke a korábbi főtitkár, Wischy Péter lesz. Három elnökségi tagot is megválasztottak, így Sopronból Pálla Zoltán és Csonka László, míg Győrből Hoffmann Gergely kapott bizalmat.

Scarbantia- és Sopron-kupa. A Soproni Ünnepi Hetek keretében július 1-jén és 2-án a 25. jubileumi Scarbantia-kupa női kispályás labdarúgótornát, augusztus 19–20-án a 19. Sopron-kupa országos kispályás tornát rendezik meg. A futballtornák helyszíne az Anger-réti sporttelep lesz, a nevezéseket a női tornára június 15-ig, a Sopron-kupára június 30-ig a 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2. címre várják. A tornákról informálódni a 99/312-479-es telefonszámon, illetve a www.sopronrol.com internetcímen lehet.
Vulkán-kupa. A soproni Danubius-teniszcentrum adott otthont a városi teniszszakbizottság által szervezett és Horváth Kálmán által támogatott Vulkán-kupa teniszversenynek. Férfi egyesben Demény Gyula végzett az első, Edlinger Szilárd a második, Szakács Gábor és László Csaba a harmadik helyen. A férfi párost a Pálla Zoltán–Kiss Krisztián kettős nyerte a László Csaba és az osztrák Hermann Fennes alkotta duó, valamint a Csoba Sándor–Kiss Gyula és a Tóth Tibor–Bakó Péter páros előtt.
Futballtorna. Június 17-én Üvegtigris-kupa elnevezéssel kispályás labdarúgótornát rendeznek Győrben, az Adyvárosi Sportcentrumban. Az érdeklődők jelentkezését a 30/610-4431-es telefonszámon várják.
Középiskolás foci. A győri középiskolás kispályás labdarúgó-bajnokság végeredménye: 1. Deák-iskola, 2. Pálffy, 3. Bercsényi, 4. Hild, 5. Czuczor, 6. Béri Balogh, 7. Krúdy, 8. Jedlik.
Nádorvárosi-kupa. Június 14-én, szerdán reggel 9 órától utcai kosárlabda-bajnokságot rendeznek a 3–6., illetve 7–8. osztályos tanulók számára a győri Nádorvárosi Közoktatási Központban (Kálvária út 20.). Az egy csapatban szereplő tanulóknak egy iskolába kell járniuk, illetve egy együttesben csak egy olyan játékos szerepelhet, aki a GyKC vagy a Rába Quelle Veritas Foton igazolt kosárlabdázója. Bővebb információt kérni és nevezni Panácz Attilánál (tel.: 30/264-9397, e-mail: panacz@kabelnet.hu) lehet.
Öveges-napi sportverseny. A péri Öveges József Általános Iskolában negyedik alkalommal rendeztek sportversenyt a tanulásban akadályozott diákok részére. A sportversenyben a házigazdák, míg a tekeversenyben a bábolnaiak végeztek az első helyen. Az egyéni tekeversenyben Kutács Kornél (Pér), Horváth István (Bábolna) és Gyurics Zsuzsanna (Bábolnna) lett a sorrend.
Atlétika. A zalaegerszegi vidékbajnokságon Babos Rita (Győri Dózsa) magasugrásban első (180 cm), hármasugrásban második (13,16 m) lett. Edzője Farkas Roland. Németh Roland (Soproni AC) 100 (10,41) és 200 méteren (21,27) egyaránt az első helyen végzett. A szintén soproni Németh Gergely 100 és 200 méteren is második lett (10,45 és 21,34 mp). Edzője Németh Gyula. A Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb? verseny országos döntőjében Zajovics Nóra (Győri Dózsa Szöcskék) 60 méteren második (8,5 mp), Győrffy Soma (Győri Dózsa Szöcskék) ötödik (8,37 mp) lett, edzőjük Babos Rita. Szekeres Kitti (Soproni AC) 800 méteren (2:31,39) második lett, edzője Marton Tamás.
Cselgáncs. Meghívásos gyermek- és ifjúsági versenyen vettek részt Csornán a Győri Dózsa sportolói. Gombos Dávid, Barta Agatha, Hárfás Erik, Bedőcs Barnabás, Nagy Olivér, Németh Mété, Pirka Roland, Tüske Tamás, Veszeli Máté és Pallagh Christopher az első helyen végzett.
Teke. A Szegeden rendezett férfi felnőtt egyéni bajnokságon Komlósi Ákos, a Győri Komszol versenyzője 616 fát gurítva bekerült a második napi döntőbe, ahol 572 fát teljesítve az 5. helyet szerezte meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VB-kvíz értékes nyereményekkel!

Legyen Ön az a szerencsés, aki megnyeri a nagy képernyős SONY televíziót vagy a SONY DVD lejátszót! A VB időtartama alatt (június 9-től július 9-ig) minden nap (vasárnap kivételével) felteszünk egy-egy kérdést, melyekre Ön válaszolhat. A játék alatt összesen 26 pont gyűjthető össze! A 20 vagy annál több pontot összegyűjtő játékosok között kisorsolunk egy nagy képernyős SONY televíziót, a 10-nél több jó választ adók között pedig egy SONY DVD lejátszót! Tovább olvasom