Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

mozaik

Szurkolói busz. Az FC Sopron Baráti Köre a pénteki, Vasas elleni mérkőzésre szurkolói autóbuszt indít. A busz pénteken 15 órakor indul a városi stadion főbejáratától. Jelentkezni lehet az Ógabona téri Tabakban. A 19 órakor kezdődő mérkőzésre a belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni.

Fallabda. A győri Golden Ball Clubban a közelmúltban megtartott fallabdaversenyt Tremmel Gábor nyerte Zsoldos Péter és Jaczkó Péter előtt. A győztes egy mobiltelefonnal gazdagodott. A verseny programjaként az országos ranglistán előkelő helyen álló Fülöp Sándor és Varga Dániel játszott bemutató mérkőzést, illetve pályára lépett egy páros meccsen a győri Baranyai Zsolt és Németh Balázs is.
teke. Befejeződött a csornai városi-körzeti férfi-csapatbajnokság. Végeredmény: 1. Gősi Vill, 2. Bogyoszló, 3. Kánya 11. A tekebállal egybekötött eredményhirdetést április 22-én a csornai Csukás-iskola éttermében tartják.
Sikeres Egyetértés. Jól szerepelnek mostanában a Győri Egyetértés SE mozgáskorlátozott versenyzői. A budapesti gyermekúszóversenyen 6 arany- és 4 ezüstérmet, a nagykőrösi lövészviadalon 1 ezüst- és 1 bronzérmet, míg a pápai tekeversenyen 2 arany- mellett 3 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek.
Röplabda. A győri Krúdy-iskola idén is megrendezte a középiskolás lányok számára hagyományos tornáját, a Krúdy-kupát. A győzelmet a Bercsényi-iskola szerezte meg a házigazdák előtt. A harmadik helyen a Kossuth-iskola végzett.
Nemzetközi siker. Tizenhárom ország részvételével rendezték meg az osztrák serdülő nemzetközi asztalitenisz-versenyt Linzben. A Győri Elektromos VSK serdülő lány versenyzői közül csapatban Kovács Adrienn Tóth Kata oldalán első, Ladányi Dóra Kiss Adriennel párban második lett. Párosban a győri duó az első helyet szerezte meg, míg egyéniben Kovács Adrienn második, Ladányi Dóra harmadik helyen végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.27.

Tovább olvasom