Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Mozaik

röplabda. Sopronban rendezték meg a diákolimpia VI. korcsoportjának országos döntőjét. A lányoknál a kaposvári Munkácsy-gimnázium, a fiúknál a debreceni Fazekas-gimnázium csapata lett a bajnok. A győri Bercsényi-gimnázium lány és a szintén győri Jedlik Ányos-középiskola fiúgárdája is a hatodik helyen végzett.

Kézilabda. A győri városi alapfokú bajnokságon a 3. és 4. osztályosok versenyében a Marcalvárosi Közoktatási Központ (fiúk) illetve a Kölcsey Ferenc Általános Iskola (lányok) végzett az első helyen. Az 5. és 6. osztályosok mezőnyében a Marcalvárosi Közoktatási Központ valamint a Gárdonyi Géza Általános Iskola bizonyult a legjobbnak.
tollaslabda. Gyerekek részére rendeznek tollaslabdaversenyt március 11-én 15 órától az Óvár Építők Sportcsarnokban (Mosonmagyaróvár, Határőr út 14.). Nevezési határidő: március 10. Bővebb információ: Tóth Géza, info@tothker.hu vagy 30/9390-841.
darts. A megyei softbajnokság 4. fordulóját rendezték Győrben. Eredmények, egyéni: 1. Gémesi Attila, 2. Domonkos Sándor, 3. Mészáros Ferenc (mindhárom Datacon Győri DC). Páros: 1. Gémesi Attila–Mészáros Ferenc (Datacon Győri DC), 2. Csala Róbert (Hegyeshalom)–Csala Attila (egyéni), 3. Kelemen Ferenc–Marics István (egyéni).
cselgáncs. Tatán léptek tatamira a Győri Dózsa gyermek és serdülő versenyzői. Pirka Roland, Palej Tibor, Hárfás Erik, Boros Benjámin és Nagy Olivér első, Németh Máté második, míg Leiner Tibor, Máté Attila, Sarmaság Raul és Bedőcs Barnabás a harmadik helyen végzett. A csornai sportegyesület cselgáncsosai közül Telekesi Adrien első, Kránitz Máté második helyezést ért el. A dobogó harmadik fokára Schuert Laura, Grobál Alex, Eöry Alex és Kocsis Péter állhatott fel.
atlétika. A közelmúltban Budapesten, a Stadion-sátorban rendezte meg a SZAMOSZ a nemzetközi országos fedett pályás bajnokságot. A győri szenior atléta, Bejó József 60 méteres síkfutásban és súlylökésben egyaránt a legjobbnak bizonyult.
Farsang-kupa. Kapuváron a Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium sportcsarnokában rendeztek U13-as labdarúgótornát. A Farsang-kupát Répcelak együttese nyerte meg. Mögötte Szany, Fertőszentmiklós, Kapuvár, Csorna és a Répcementi SE fiataljai végeztek. A gólkirály Németh Andor (Répcelak), a legjobb mezőnyjátékos Hegyi Bence (Szany), a legjobb kapus Pálla Tamás (Répcelak), míg a legjobb hazai játékos Horváth Tamás (Kapuvár) lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új műszer a női klinikának

Magánszemélyek és cégek adományaiból vásárolt a Szív a Szívért Alapítvány egy olyan műszert a női… Tovább olvasom