Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 27°C Még több cikk.

Mozaik

Röplabda. A közelmúltban nyolc csapat részvételével rendeztek tornát Nagybajomban. Az ikrényi általános iskola 1996-os korosztályú együttese az első helyen végzett. Kiemelkedő játékáért Horváth Márta Veronika és Ombódi Enikő különdíjban részesült.

A Győri Diák Röplabda Club gyermek lánycsapata a közelmúltban Tatabányán az országos bajnokság elődöntőjében szerepelt. Farnady Ernő tanítványai a Tatabányai Volán és a Kaposvári Sportiskola csapatát legyőzték, a Székesfehérvári Előre gárdájától vereséget szenvedtek.
Csocsó. A győri városi bajnokság első fordulóját az első osztályban a Kozák Gábor–Dobos Péter páros nyerte megelőzve a Derdák József–Derdák Józsefné és a Gerencsér Róbert–Rinkó Balázs párost. A harmadosztályban a Debreceni Arnold–Mészáros Gergő kettős győzött a Takács–Zalántai és a Drupper–Leéb páros előtt.
Teniszverseny. A győri Széchenyi István Egyetem oktatók, valamint hallgatók részére teniszversenyt rendez február 11-én reggel nyolc órától a Marcalvárosi Teniszcentrum salakos pályáin. Egyéniben és párosban nevezni Pusztai Pál versenyigazgatónál lehet a 96/338-063-as és a 20/512-1922-es telefonszámokon. A díjazottak vándorserleget és oklevelet kapnak.
Női labdarúgás. Hagyományteremtő szándékkal hat csapat részvételével rendezett a hétvégén női teremlabdarúgó-tornát Koroncón a Rábapatona csapata. Az első helyen a győri Fészek Csempebolt együttese végzett, megelőzve a Győri Építész Stúdió és a koppánymonostori Sirályok gárdáját. A torna legjobb kapusa Molnárné Juhász Éva (Rábapatona), legjobb mezőnyjátékosa Pusztai Katalin (Fészek Csempebolt), míg gólkirálya Sajtos Renáta (GYÉS) lett. A legjobb hazai játékosnak járó díjat Németh Annamária vehette át.
Szurkolói ankét. Ma 17.30 órától szurkolói ankétot rendez a Mosonmagyaróvári TE futballcsapata az egyesület pályáján.
Asztalitenisz. Meghívásos, három nemzet közötti vándorkupát indítottak a közelmúltban Pannonia TT-kupa néven. Neusiedl am See és Pozsony sportolói mellé kilenc győri, illetve mosonmagyaróvári asztaliteniszezőt is meghívtak a szervezők. Minden város három-három tagú csapattal vett részt a küzdelmekben. A legerősebb csoportot a Győri Elektromos együttese, Lung Dániel, Markó András és Papp Gábor nyerte meg. A második csoportban Mosonmagyaróvárról Antal Zoltán, Andorka Szilárd és Németh Péter, a második és a harmadik csoportban a Győri Elektromos fiataljai, Stanitz Bálint, Ceglédi Bence és Stanitz Gábor szintén a második helyen végeztek. Az összpontok alapján a vándorkupát a Győr–Mosonmagyaróvár együttes nyerte meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még másfél hét az első adórohamig

Az egyéni vállalkozóknak és az áfakörbe tartozó magánszemélyeknek február 15-éig kell elkészíteniük… Tovább olvasom