Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Mozaik

Bronzérmes lett az ETO. A közelmúltban 21 csapat részvételével Tatabányán, Tatán és Tarjánban rendeztek teremlabdarúgó-tornát 11 éves gyerekek számára. A Győri ETO FC csapata bronzérmet szerzett. Az együttes tagjai: Pintér Dávid, Kelemen Márkó, Király Gergő, Nyári Márk, Krasznai Roland, Ország Bence, Péter Szilárd, Csete Zoltán, Juhász Bálint, Szilasi András, Nagy Levente, Erdélyi Ádám, Vankó Imre, valamint Vida Botond és Szabó Konrád kapusok. A csapat edzője Csenteri Csongor.

Edzőképzés. UEFA „B” és MLSZ „D” edzőképző tanfolyamok indulnak Sopronban. A tanároknak mindkét tanfolyam akkreditált továbbképzésnek minősül. A „B” tanfolyam 130, a „D” pedig 50 óra. A tanfolyamra kötelező az orvosi alkalmassági, amely nem lehet két hétnél régebbi. A „B” kurzus soproni felvételijének időpontja március 24. Előadások: április 10–12., április 25–27., május 8–10., május 22–24., vizsga: június 5–7. A tanfolyam ára: bruttó 85.000 forint.
A „D” tanfolyam soproni előadásainak időpontja: március 10–11., március 17–18., március 31., vizsga: április 1. Ára: bruttó 35.000 forint. A befizetett csekk másolatát a tanfolyam előtt egy héttel kell bemutatni. Érdeklődni a megyei instruktornál, Botos Antalnál (30/901-2827), illetve a megyei szövetségnél (96/523-332) lehet. A jelentkezési lap a www.gymsfoci.hu weboldalról letölthető.
Újév-kupa. Újév-kupa néven 24 csapat részvételével kispályás teremlabdarúgó-tornát rendeztek az öttevényi sportcsarnokban. A kupagyőztes a Pajtás FC együttese lett, megelőzve a Kanárik, a Galaktikusok és a Majlinger Mirelitt.hu alakulatait. A legsportszerűbb csapat a Praktiker lett.
Emléktorna. Január 22-én 10 órától teremlabdarúgó-tornát rendeznek Szalai László és Nemes András emlékére a farádi sportcsarnokban. A viadalon a jobaházi, a barbacsi, a rábacsanaki és a farádi általános iskola csapatai vesznek részt.
San Siro a legjobb. Az elmúlt hétvégén nyolc csapat részvételével Dümi-Detox-kupa néven rendeztek teremlabdarúgó-tornát a győrújbaráti sportcsarnokban. Az első helyen a San Siro együttese végzett megelőzve a Deportivo és a Csabagyöngye gárdáit.
Női labdarúgás. Egerváron nyolc női NB II-es csapat részvételével rendeztek teremlabdarúgó-tornát, amelyen a győri Fészek-Csempebolt együttese a második helyen végzett. A torna gólkirálynője a gárda játékosa, Szeiman Éva lett 15 góllal.

Építész Stúdió-kupa. Január 21-én 9 órától nyolc csapat – Rábapatona, Magyarkeresztúr, Jobaháza, Ikrény, Komárom, Győri Dózsa, Fészek-Csempebolt Győr, Építész Stúdió Győr – részvételével rendeznek női teremlabdarúgó-tornát a győri Bercsényi-középiskola tornacsarnokában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iráni atomdossziéról egyeztetnek ma Londonban

Az iráni atomdossziéról egyeztetnek ma Londonban az EU-trojka (Nagy-Britannia, Franciaország,… Tovább olvasom