Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

mozaik

Kispályás labdarúgás. December 10-én, szombaton 9 órától gyerekek részére rendez kispályás labdarúgótornát a Szanyi SE a község sportcsarnokában. A hétéves korosztály tagjai délelőtt, míg a kilencévesek délután csapnak össze egymással. A tornán a házigazda együttesen kívül a Csorna, a Győri Dózsa és a Mihályi csapatai vesznek részt.

Teremfutball. A győri kispályás labdarúgó-albizottság a hétvégén rendezte meg a Mikulás-kupát, melyen kilenc kispályás futballcsapat vett részt. Végeredmény: 1. 110% Brigád, 2. Cső-Lavina, 3. Fehér Holló Söröző.
Focitorna. A győrújbaráti sportcsarnokban vasárnap 8 órától öt csapat részvételével rendezik meg a hagyományos Ternyák Trade-kupát.
Újév-kupa. Pénzdíjas kispályás labdarúgótornát rendeznek az öttevényi sportcsarnokban január 7–8-án. Nevezni a helyszínen vagy a 30/298-5285-ös telefonszámon lehet.
Nagy siker. Mohácson rendezték meg az erős emberek fedett pályás országos bajnokságát, melyen a győri Nagy Péter végzett az élen. Nagy legközelebb a súlyemelő magyar bajnokságon indul.
Karate. Az elmúlt hétvégén Mikulás-kupa néven országos kyokushin karate versenyt rendeztek Salgótarjánban. A Dunaszegi Karate Klub sportolói közül Schreiner Alexandra első, Schreiner Vivien, Böcskey Zsolt és Horváth Péter második, míg Bertalan Gyula harmadik helyezést ért el.
Teke. Női NB II: Dynamic II–Máriakálnok 2:4 (1760–1790). Meglepetés a vendégek sikere. Psz.: Pozsgai I. 464, Bergyánné 457, ill. Gicziné 469, Benyuszné 432. MTE–Pér 5:1 (1813–1704). Biztos hazai győzelem. Psz.: Bölcskeiné 476, Nagy M. 461, Tóth Cs. 442, ill. Ács A. 443.
Sakk NB II. Lövő SE–Bányász Sportkör Ajka 9,5–2,5. A hazai csapatban győzelmével egész pontot szerzett: Sárdy Péter, Jónás Zsolt, Gaál Ede, Bárson László, dr. Masszi Ágnes, Rapport Richárd és Szalay Ádám. Döntetlenül végzett: Farkas Gyula, Nagy Bence, Hadrik Csaba, Kovács Dezső és Tóth László. Gencsapáti Arborétum–Lövő SE 4,5–7,5. A vendégcsapat pontjait Farkas Gyula, Sárdy Péter, Jónás Zsolt, Gaál Ede, Bárson László és Rapport Richárd győzelme, illetve Hadrik Csaba, Kovács Dezső és Rapport Tamás döntetlenje jelentette.
Csocsó. A hétvégén rendezték a II. osztályú csocsóbajnokság ötödik fordulóját, ahol a Hercsel–Németh páros diadalmaskodott. A hétvégén az I. osztály újabb fordulóját rendezik a győri Kozi Drink Bárban.
Mikulás-túra. 2005. december 3-án tartotta Mikulás-túráját a Magyar Vándor Szabadidősport Egyesület. A kedvező időben egy kis csapat teljesítette a 10 km-es túrát, melynek sora december 10-én madáretető-kihelyezéssel folytatódik. Ezzel kapcsolatban érdeklődni lehet a 30/656-1147-es telefonszámon.
Darts. A szlovákiai Pezinokban rendeztek soft EDU-ranglistaversenyt, ahol Köntös Zsófia (Datacon Győri DC) legjobb magyarként lett ötödik. Hétvégén rendezték az amatőr soft Mikulás-kupát, a győri Csala Attila az első és a harmadik helyet is megszerezte (két ágon indulhattak a versenyzők), a csornai Nagy Zoltán második, míg a győri Turi Kornél negyedik lett.
Birkózás. Veszprémben rendezték a Véniss Sándor-emlékversenyt, ahol 11 egyesület 160 versenyzője lépett szőnyegre. A viadalon a Gy. Dózsa sportolói közül Hollósi Attila, Hollósi Csaba, Kollár Attila, Práger Gergő, Győri Áron és Tóth Balázs aranyérmet szerzett. Orbán Attila, Kelemen Patrik, Kovács László, Annus Balázs, Nagy Krisztián második, Czucz Ádám, Gyarmaty Zsolt, Jónás Máté és Zsida Ferenc harmadik lett. Csapatban a győriek másodikok lettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A karrier titka

Amerikai pénzügyi szakemberek kimutatták, hogy mit nyer a munkaerő, ha szép. És mit veszít, ha kövér… Tovább olvasom