Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Mozaik

Teremfutball. Mikulás-kupa elnevezéssel december 3-án és 4-én rendeznek a gönyűi sportcsarnokban teremlabdarúgó-tornát. Jelentkezni és érdeklődni a 70/313-5111-es és a 96/353-112-es telefonszámokon lehet.

Sportorvosi tájékoztató. A megyei labdarúgó-szövetség csornai versenybizottsága, valamint dr. Szabó György sportorvos november 28-án este 6 órára a csornai sporttelepre megbeszélésre hívja a körzethez tartozó települések sportvezetőit, polgármestereit. A találkozón általános sportorvosi tájékoztató mellett a sportorvosi vizsgálatok időpontjairól és a falusi sport jelentőségéről, helyzetéről is szó esik.
Röplabda. Nagybajomban hét csapat részvételével rendeztek gyermek lánytornát, ahol az ikrényi általános iskola csapata (Karolusz Hajnalka, Kasper Barbara, Ludván Réka, Csáki Krisztina, Sági Ramóna, Kalmár Flóra, Németh Erzsébet, Ombódi Bianka, edző: Ferenczy Tamás) a 3. helyen végzett. Karolusz Hajnalka és Cséki Krisztina különdíjat is kapott.
Sakk-diákolimpia. A győri városi döntő eredményei, korcsoportonkénti győztesek, fiúk: Vincze Gábor, Kovács Péter, Józsa Dániel, Finszter Máté. Lányok: Szőke Rebeka, Fülöp Dorottya, Papp Melinda. Csapatban a fiúknál a Marcalvárosi Közoktatási Központ és a Révai-gimnázium, a lányoknál két korcsoportban a Marcalvárosi Közoktatási Központ jutott a megyei döntőbe.
szakmai nyílt nap. Száz labdarúgó-edző részvételével jól sikerült szakmai nyílt napot szerveztek Győrött, a megyei közgyűlés dísztermében, ahol több neves futballszakember tartott előadást.
Futballtorna. Hagyományos teremlabdarúgótornát rendeznek Hegyeshalomban december 17-én és 18-án. Jelentkezni december 14-ig lehet a 30/226-9828-as telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fájós karizmok és a nőiesség

Emlékeznek rá, hogy mit csináltak huszonkét éves korukban, akkorra hová jutottak el az életben?… Tovább olvasom