Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Mozaik

Utánpótlástorna. Vasárnap reggel 9 órától a gönyűi sportpályán rendezi utánpótlástornáját az 1995-ben született korosztály számára a Győri ETO FC. Az ETO–Chiquita-kupán nyolc csapat, a Szombathelyi Lurkó, a Gy. Dózsa, a Videoton, a Lenti, a Pápa, az Üstökös FC, a Gönyű és a Győri ETO FC vesz részt. A programot délután tizenegyesrúgó verseny színesíti, melynek keretében az ETO FC felnőtt kapusainak lehet büntetőt rúgni. A győztes egy válogatottmezt kap.

Lovassport. A Máriakálnokon a közelmúltban megrendezett Advanta-kupa díjlovagló magyar bajnokság győztesei: Dallos Zsófia, Komjáthy György, Dallos Gyula, Garai Máté, Stefán Péter, Christian Schumach.
Gyermek-lovasviadal. A Koroncón megrendezett versenyen a kezdő lovasok között Baksai Csilla (Cavaletti LK, Cindy nevű lován), a 10–14 évesek között Oross Máté (Cavaletti LK, Cindy n. l.), a 14–18 évesek között Simon Zsófia (Cavaletti LK, Palotás n. l.), a rajtengedélyesek között Nagy Ágnes (Cavaletti, Palotás n. l.) végzett az élen.
Íjászat. A Magyaróvári Íjász Sportegyesület országos bajnokságot rendez terepíjász szakágban szeptember 10-én és 11-én Halásziban, a Babosmajorban. A versenyt a FITA és a Magyar Íjász Szövetség szabályai szerint Óvár-kupa elnevezéssel rendezik meg, kétszer huszonnégy lőállással. Minősítő verseny lévén a nevezőknek rendelkezniük kell érvényes klubtagsági, sportorvosi igazolásokkal, illetve terepversenyzési engedéllyel.
Rétalapi sportnap. A közelmúltban Lakatos Ferenc és Varga Károly sportnapot szervezett Rétalapon. A felnőttek és a gyerekek kispályás labdarúgó-mérkőzéseket játszottak, lőversenyen vettek részt, de az előbbiek megküzdöttek a falu legerősebb embere címért is. A fiatalabbak pedig vetélkedőkön, futó- és kerékpárversenyeken bizonyíthatták tehetségüket. A programokat lángosevő verseny és mocsárjárás is színesítette. A sportnapot a tervek szerint jövőre is megrendezik a községben.
Különbusz. Különbusz indul a Magyarország–Svédország válogatott labdarúgó-mérkőzésre Mosonmagyaróvárról. Jelentkezni a 20/3715-046-os telefonszámon szeptember 2-ig lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr világvárosok közé került

Tizenhárom vezető város, köztük Győr neve szerepel azon az interneten közzétett listán, amelyben bejelentik: létrejött a Digitális Közösségek nevű, világméretű kezdeményezés. A projekthez csatlakozó cégek között találjuk a győri Szintézis Rt.-t és az Int-air.net Kft.-t is. A Digitális Közösségek közvetlenül fog érinteni számos, különböző területen dolgozó embert az egész világon. Tovább olvasom