Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Motel

A Motel vérfagyasztóbb film, mint elődje, és az emberkereskedelemtől a nemzetközi szervezett bűnözésig és a szexturizmusig mindenből merít, melynek segítségével a néző elé tárhatja az emberi természet és a világ pokolbugyrait. A borzalmas részletekben bővelkedő és felkavaró alkotás valószínűleg sokkolni fogja a műfaj megveszekedett híveit is.
rendező: Eli Roth

forgatókönyvíró: Eli Roth
zeneszerző: Nathan Barr
operatőr: Milan Chadima
producer: Chris Briggs, Mike Fleiss, Eli Roth
executive producer: Quentin Tarantino
vágó: George Folsey Jr.

szereplő(k):
Jay Hernandez (Paxton)
Derek Richardson (Josh)
Eythor Gudjonsson (Oli)
Barbara Nedeljakova (Natalya)
Jana Kaderabkova (Svetlana)

A film sztorija

A történet két amerikai egyetemistáról, Paxtonről és Josh-ról szól, akik hátizsákkal járják Európát. Egyszer találkoznak Ollival - aki származására nézve izlandi -, és elhatározzák, hogy együtt folytatják útjukat.

Aztán a két jóbarát elkeveredik a sokak szerint az amerikai zsákos turisták Elíziumának tartott diákszállóba. Az egekig magasztalt szálláshely egy eldugott szlovákiai kisvárosban található, és gyönyörű kelet-európai lányokkal van tele. A fiatalemberek hamarosan kiszúrják maguknak Natalyát és Svetlanát, a két egzotikus szépséget. A külső szemlélő számára azonban feltűnik, hogy ez az egymásra találás talán túlságosan is olajozottan ment.

Habár eleinte a szórakozás elvonja figyelmüket a valóságtól, a két barát hamarosan ráébred, hogy rettenetes csapdába estek, amelyet feltárni annyi, mint alászállni Dante poklára - már ha túlélik a kalandot. www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Kovács Gellért

"Direktorunk azt találta ki, hogy összedobálta az összes ostoba közhelyet,
ami az amerikai fejekben megtalálható a volt „kommenyista" országokat illetően, beleillesztette ezeket a megboldogult nyolcvanas évekbeli horrorfilm-felosztásba (a játékidő fele szoftpornó, a másik fele meg kaszabolás), és ezt az egészet felturbózta a mostanában roppant kelendő kreatív gyomorforgatással. Ötlete még Tarantinót is meggyőzte, aki lelkesen bajlódott a produceri teendőkkel."
A teljes cikk
Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkahelyek az iváni romáknak

Az eredeti húsz fővel ellentétben tizenöt iváni roma vette fel a munkát a Tanulmányi Erdőgazdaság… Tovább olvasom