Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Moson Vármegye Iparosa Díj 2007

A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a „Moson vármegye” területén tevékenykedő valamennyi vállalkozása, mesterei részére újra kiírja Az év iparosa, Az év szakembere és Az év szolgáltatója kategóriákban a Moson Vármegye Iparosa Díjat.

Az első kiírás, 2004 óta eltelt időszak még jobban bizonyítja, hogy a nagy cégek intenzívebb gazdasági terjeszkedése háttérbe szorítja a helyi kisvállalkozásokat, pedig tevékenységük elengedhetetlen a régió gazdasága és a lakosság ellátása szempontjából. A „Moson vármegye” kisrégió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó pályázatot a Halászi Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot és LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom kft. támogatja és hatékonyan segíti.
A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére biztosít nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt. A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás is, ami hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát.
A szervezők által összeállított kiírás alapján és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni 2007. január 12-ig. A pályamunkákat a díj alapítóiból álló testület bírálja el és az ünnepélyes díjátadón hozza nyilvánosságra.
A pályázathoz szükséges információkhoz hozzá lehet jutni: a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület irodájában (Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., 96/215-987) és a Kisalföld LajtaPress szerkesztőségében (Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14., 96/577-577).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábunk legyen mindig szem előtt

A téli lábkényeztetéshez néha nem elég a fürdősó, levendulaolaj és a kenőcs. A problémás… Tovább olvasom