Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Módosítják

a Fidesz alapszabályát

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség holnap Győrött tartja XXI., rendkívüli kongresszusát. A programról Szijjártó Péter kommunikációs vezető tájékoztatta lapunkat.
Az elnökség már ma a megyeszékhelyre érkezik. Délben Borkai Zsolt polgármesterrel munkaebéden találkoznak, ezután rövid elnökségi ülésen még a másnapi kongresszus előkészületeivel foglalkoznak. Navracsics Tibor frakcióvezető délután 3 órától Bajban az ország, bajban az önkormányzatok címmel tart sajtótájékoztatót, később, este 6 órától az Árkád üzletház Alexandra könyvesboltjában Pokorni Zoltán dedikálja a Pokorni, Schmitt Pál pedig A huszonöttornyú vár meséi című könyvét.
A kongresszus holnap 11 órakor kezdődik az egyetemi sportcsarnokban. Borkai Zsolt köszöntőjét követően Navracsics Tibor a hazánk demokratikus intézményei ellen indított támadásról tart előadást, Bugár Béla a határon túli magyarok helyzetéről beszél, Zombor Gábor pedig frissen választott polgármesterként a kecskeméti városházán szerzett élményeit osztja meg a hallgatósággal. A beszédeket Orbán Viktor összefoglalója zárja az elmúlt időszak eseményei nyomán kialakult helyzetről.
Szijjártó Péter, a kongresszus levezető elnöke ezután felkéri a küldötteket az alapszabály tervezett módosítására. Ezt, mint megtudtuk, azért tartják szükségesnek, hogy a legutóbbi önkormányzati választásokon Fidesz-színekben mandátumhoz jutott több mint négyezer képviselő is hatással lehessen a párt politikájának alakítására. A Fidesz rendkívüli győri kongresszusa várhatóan holnap a késő délutáni órákban ér véget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életre keltek a tollak

Keresztes Erika első helyezést ért el egy országos kirakatrendező versenyen, ahol az ő… Tovább olvasom