Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Mobilbegyűjtés plüssoroszlánért

Ismét megszervezi telefongyűjtő akcióját Magyarországon a Nokia és a WWF. A mobilkommunikációs cég és a nemzetközi természetvédelmi szervezet így támogatja a régi telefonok újrahasznosítását.

Mindenki, aki egy használt Nokia telefont - akkumulátorral együtt - a társaság bármely üzletébe visszavisz, és kitölti a WWF természetvédelmi kvízét, egy plüssoroszlánt kap ajándékba. A kérdéssort helyesen kitöltők között pedig egy darab Nokia 5300 Xpress Music készüléket, hátizsákokat és pénztárcákat sorsolnak ki a szervezők.

Az akcióval a mobilkommunikációs cég a régi telefonok környezetbarát újrahasznosítását támogatja. A WWF Detox kampányában a különböző használati tárgyakban található vegyi anyagok veszélyeire hívja fel a figyelmet, emellett támogatja az ezek kivonására, újrahasznosítására való törekvéseket.

"A mobilkommunikáció gyors elterjedése miatt fontos számunkra, hogy a környezeti hatást minimalizáljuk. Célunk, hogy amit lehet, újra felhasználhatóvá tegyünk, a környezetre káros anyagokat pedig megfelelő módon semlegesítsük" - mondta Greig Williams, a Nokia Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Magyarországon a cég üzleteiben már több éve visszaveszik a régi, már nem használt mobiltelefonokat és tartozékokat.

A Pannon GSM is hasonló akciót indított, ennek során ötezer forint kedvezménnyel ösztönözik a mobiltelefonok leadását. A kedvezményt új kártyás telefon vagy előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni.

Forrás: Menedzsment Fórum

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint sport

Nehéz lenne egyetlen jelzővel illetni mindazt, amit a taoista tai csi jelent. Több mint sport és nem… Tovább olvasom