Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

MKB: Visszatért két válogatott

Az MKB-Euroleasing két válogatott játékosa, Horváth Zsófia és Németh Bernadett is csatlakozott a bajnokságra készülő együtteshez. Kialakult a csapat felkészülési mérkőzéseinek pontos programja.

kosárlabda

A napokban két válogatott játékos is csatlakozott a bajnokságra készülő MKB-Euroleasing női csapatához. A center Horváth Zsófia, valamint a nyáron Zalaegerszegről igazolt irányító, Németh Bernadett a nemzeti együttesnél a keretszűkítésnek esett áldozatul. A két kosaras nem fért be a közvetlenül az Európa-bajnoki középdöntő mérkőzésekre készülő tizenkét fős keretbe. Ha a játékosok nem is örültek Sterbenz Tamás szövetségi kapitány döntésének, Székely Norbert, a soproni csapat szakvezetője annyira nem bánta, hogy két újabb kosaras csatlakozhatott még mindig elég foghíjas együtteséhez.
„ Horváth Zsófi és Németh Bernadett a múlt hét végi keretszűkítés után kapott pár nap pihenőt, de a hét második felében csatlakoztak a csapathoz. Lehet, a lányok másként gondolják, de én a magam részéről örülök neki, hogy a klubban folytathatják a felkészülést. Új játékosunk csatlakozását pedig azért tartom nagyon fontosnak, és azért örülök, hogy már a csapattal edz, mert ő irányító, rajta keresztül megy majd át minden játékunk és így több ideje marad megismerkedni, összeszokni a többiekkel.”
Nos, ami a többieket illeti, az Achilles-sérüléssel bajlódó Horváth Zsuzsa egyelőre könnyített edzésmunkát, a közelmúltban térdoperáción átesett Olekszandra Gorbunova pedig rehabilitációs feladatokat végez. Pket leszámítva már csak hárman hiányoznak a csapattól, a válogatottal készülő Cserny Réka és Károlyi Andrea, valamint a másik új szerzemény, a bolgár Albena Branzova.

A felkészülési program

Elkészült a soproni csapat felkészülési mérkőzéseinek tervezett programja.
Szeptember 8., Budapest: MKB-Euroleasing–Buducsnoszt Podgorica, 16.30 óra. Szeptember 15., Sopron: MKB-Euroleasing–Zala Volán, 18 óra. Szeptember 19., Zalaegerszeg: Zala Volán–MKB-Euroleasing. Szeptember 27., Sopron: MKB-Euroleasing–Foton Győr, 18 óra. Október 5–7., Sopron: Krasznai-kupa. Október 9–10., Brno: Gambrinus Brno–MKB-Euroleasing.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javítják az úthibát

„ A rábapordányi Arany János út balesetveszélyes! Ki lesz a felelős, ha baleset történik?… Tovább olvasom