Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Mit hoz az Újév a magyar családoknak, egyedülállóknak?

A családok, gyermekeiket egyedül nevelők, egyedülállók nem találtak a kormányban jó politikai és döntéshozó partnerre 2009.-ben.

Kiemelkedett a politikai közéletből a családok életére aktívan figyemet fordító politikusként Balog Zoltán (FIDESZ) Emberjogi parlamenti bizottság elnöke, Országbíró Zoltán a Magyarországi Hivatásos Parlament Lobbi Szövetség elnöke, dr. Kovárik Erzsébet SZMM szakállamtitkár, Vidorné dr. Szabó Györgyi országgyűlési képviselő (MSZP). Munkásságukat köszönet illeti részünkről.

Egy év összegzésében a leglesújtóbb, ha a teljes társadalmi és politikusi érzéketlenség és hibás döntések mutatkoznak olyan ügyekben a döntéshozó politika, a szaktárca és parlament egyes szereplői részéről, amely Magyarországon családok szétesését gyorsítja fel, családok vagyonvesztését idézi elő. 2009.-ben továbbra is elodázott és megoldatlan a kilakoltatások jelenleg csak eseti időszaki móratórium alatt álló több tízezres tömegének gondja. Felmondott kölcsönszerződések, végrehajtók félig-meddig előkészített végrehajtási eljárásai tavasszal újra politikai figyelmet igényelnek.

A szövetségeseinkkel, így a Lakástulajdonosok Országos Érdekvédelmi Szervezetével közösen kijelentjük, hogy az időben megtett javaslatok ellenére a kilakoltatások veszélye nem lett kezelve. Hasonlóan megoldatlan és jelenleg hiányzik az egységes politikai fellépés a demokraciát alapjaiban megkérdőjelező magyarországi rabszolgatartás ügyei és jelensége ellen. Mindezen gondok között és együttérezve a nehéz helyzetben lévő családokal és egydülállókkal kívánunk Boldogabb Újévet 2010. Esztendőre a magyar családok, magyar állampolgárok számára!

Olvasóink írták

 • 9. kolombela 2010. január 02. 12:21
  „7. meir 2010.01.02. 09:23
  "Mi ISTEN valasztott nepe vagyunk!!"
  Ezt rajtatok kívűl senki sem ismeri el, folyamatosan ti hangoztatjátok magatokról.
  Amúgy tényleg választott nép vagytok, csak nem úgy ahogy ti hirdetitek. Arra vagytok kiválasztva, hogy több ezer éven keresztűl üldözzenek, utáljanak, gyilkoljanak stb, benneteket. Én ezen azért erősen elgondolkodnék, mert az ilyen kiválasztást visszautasítanám.”
 • 8. kolombela 2010. január 02. 12:16
  „5. meir 2010.01.01. 13:34
  csak nem zsidó testvéreid betelepedésére gondolsz?”
 • 7. meir 2010. január 02. 09:23
  „6-os!!
  NEM a "Krisztus"-(!??!!)- valasztott nepe vagyunk!!! Mi ISTEN valasztott nepe vagyunk!!
  az az altalatok "krisztusnak" titulalt szemely akit ugy hivtak; Yesuah h´Nocri b´Nzzereth a MI Nepunkbol szarmazott,mivel Zsido anyatol szuletett,Zsidonak,egy Zsido varosban, Beith Leem-ben!!!
  Oriasi kulombseg!!!!!!”
 • 6. 13.István 2010. január 01. 14:30
  „meir !
  BUÉK.És odahaza ....még akkor, ha Krisztus választott népe vagytok ! Van itt gond észosztás nélkül is !
  Mocsáss meg tisztelettel kérünk !”
 • 5. meir 2010. január 01. 13:34
  „-en tudom hogy mit hoz, de nem irom ide,mert azonnal ugy tizen le koszosbudostetveszsidoznak erte!!!!!
  vagy nem!!??
  B.U.E.K.!!!!”
 • 4. Truder 2010. január 01. 12:54
  „Mi mást? Fekete levest..”
 • 3. Fürgeszarvas 2010. január 01. 09:36
  „Hát sajnos nem valószínű,hogy bort,búzát és békességet !”
 • 2. Syracusa 2009. december 31. 21:29
  „Mit hozna? Újabb megszorításokat!”
 • 1. lolita 2009. december 31. 18:55
  „Hat ez a legjobb vicc hogy egy kormany nemtud jo döntest hozni,vagyis nem talalt dönteshozo partnerra! Ilyen buta megnyilvanulast meg sosem halottam ,dehat ez Magyarorszag kormanya a nep sanyargatoja! Sokan azt mondjak majd jobb lessz de ezt hallom mar 20 eve,es sajnos mindig rosszabb lessz helyzetünk mindenbe!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időjárás: záporok újévkor

Szilveszter éjszaka sem kell fagyoskodni: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2, 7 fok… Tovább olvasom