Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Mintegy ezerhétszáz internetes sajtótermék nyilvántartásba vételét kérték

Mintegy ezerhétszáz megkeresés érkezett az internetes sajtótermékek nyilvántartási kérelmére vonatkozóan a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Hivatalához június 30-ig, a határidő lejártáig - tájékoztatta az NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-t.

A hatóság június 30-ig 601 kérelmezőnek küldött visszaigazolást a nyilvántartásba vételről, a további adatok feldolgozása még tart.
Az internetes újságok és hírportálok nyilvántartása a médiatörvény értelmében az NMHH feladata. A 2011. január 1-jén már működő, de nyilvántartásban még nem szereplő internetes sajtótermékeket június 30-ig kellett bejelenteni.

Az NMHH Hivatala a kérelem beérkezésétől számított 15 napon belül veszi nyilvántartásba a sajtóterméket. A hivatal ugyanakkor jogosult a nyilvántartásba vételt visszavonni a többi közt összeférhetetlenség esetén, vagy akkor, ha a sajtótermék címe azonos vagy összetéveszthető egy már nyilvántartott termékkel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhítettek a Lex West Balkánon

Definiálják a zenés, táncos rendezvény fogalmát, a szervezőktől már nem várnak el szakképzettséget és nem lesz szükség a környezetvédelmi felügyelőség eljárására sem. Tovább olvasom