Kisalföld logö

2018. 07. 15. vasárnap - Henrik, Roland 16°C | 28°C Még több cikk.

Minőségi, tiszta ivóvizet

Gazdag évet zár a Pannon-Víz rt. Két nagyberuházás kezdődött a társaságnál vagy közreműködésével, s idei gazdálkodását is pozitív mérleggel zárja.
Mint Sipőcz Ernő, a társaság elnök-vezérigazgatója a Kisalföldnek elmondta, 2002-ben százhuszonnyolcra gyarapodott azoknak a településeknek a száma, amelyeknek a Pannon-Víz szolgáltat ivóvizet. Kiváló minőségű ivóvizet, amit mi sem bizonyít jobban: a Bakonyaljáról nem csupán az a hét község igényelte a cég szolgáltatását, amelyik közigazgatásilag Győr-Moson-Sopron megyéhez került, hanem rajtuk kívül további négy.

A Pannon-Víz rt. működési területén 393 ezer embert lát el vízzel. Az idei évtől minősített a társaság, hiszen megszerezte az ISI 9001-es szabvány szerinti minősítést. Meghonosította a SAP integrálirányítási rendszert és megkezdte a 14001-es környezetvédelmi irányítási rendszer bevezetésének előkészületeit. Sipőcz Ernő az esztendő eredményei között említette a Győrből nyugati irányba vezető, Ikrényen és Rábapatonán át Csornáig vezető körvezeték kiépítésének megkezdését, valamint a jövő nyárig elkészülő győri új fürdőkombinát fejlesztőmunkáit. Jövő év végéig készül el várhatóan a győri szennyvíztisztító új nagyberuházása. A fejlesztés mintegy ötmilliárd forintba kerül, s majdani üzembe helyezése után a megyeszékhely szennyvizének 95 százalékát öntözővíz tisztaságúként vezethetik a Dunába. A majdan a Pannon-Víz üzemeltetésébe kerülő ötödik, Győr-Szabadhegyen épülő víztornyot 2003-ban adják át rendeltetésének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gábor Zsazsa már a lovaglásra gondol

Az autóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa amerikai magyar színésznő állapota gyorsan javul, s a… Tovább olvasom