Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Minicsúcs: elmarad Iraki csapatkivonás

Brüsszel, Berlin» José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök korábbi javaslatával ellentétben szqkebb körq európai ötletbörze lesz Portugáliában. Az

Európai Bizottság elnöke politikai bajba sodorta magát az európai „minicsúcsra” vonatkozó korábbi javaslatával, amely szerint egy sor „kiválasztott” kormányfőt május 12-én és 13-án látna vendégül, hogy Európa jövőjéről tárgyaljanak. EU-hivatalnokok és diplomaták elismerték, hogy a minicsúcsra meg nem hívott EU-államok elégedetlensége miatt Barrosónak drasztikusan csökkentenie kellett a májusi találkozó résztvevőinek számát.

Washington» A demokrata párti többségq washingtoni képviselőház után egy nappal, csütörtökön a szintén demokrata többségq szenátus is határidőt szabott az iraki csapatkivonás megkezdésére. A szenátorok 51 szavazattal 46 ellenében döntöttek, jórészt párthovatartozás szerint. A 124,2 milliárd dollárt előirányzó törvény szerint – amennyiben az iraki kormány nem teljesít bizonyos alapvető elvárásokat – idén október elsején meg kell kezdeni a csapatkivonást és 2008. március 31-ig be kell fejezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A teakészítés fortélyai

Lényeges, hogy az egyes teafajták elkészítésének szabályait betartsuk. Sokan nincsenek tisztában ezzel, pedig nagyon fontos, mert nem ugyanabban az ízélményben lesz részünk. A fekete teán kívül mindegyik fajtánál ajánlott az először felforralt vizet 60–70 fokra visszahűteni, majd a teafüvet ebben áztatni.
Tovább olvasom