Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Mindkét jelölt optimista

Szoros maradt a verseny a győri 2. számú választókerületben, ahol az első forduló után mintegy 4 és fél százalékkal vezet Szakács Imre a szocialista riválisával, Molnár Csabával szemben. A harmadik helyen az MDF-es Szabó János végzett.

Szakács Imre (Fidesz–KDNP): – Bíztam benne, hogy az a munka, amit az elmúlt években Győrben végeztünk, megtérül a választásokon. Szerencsére az emberek is látták, hogy a Nemzeti Petíció, illetve a Nemzeti Konzultáció során fontos szerepet kapott a város, s ezt szavazatukkal ismerték el, amit ezúton is köszönök. Négy évvel ezelőtt hasonló helyzetben voltam, akkor szintén szoros maradt – bár akkor még ennél is szorosabb – a verseny a második fordulóra. Nem vagyok ezért elbizakodott, tudom, hogy a két hét alatt még számos teendőm lesz. Szeretnék minden választót megszólítani a médián keresztül és persze akit lehet, személyesen, s bár a kampányomon nem változtatok, de folytatom a megkezdett munkát. Azt ígérhetem, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem megyek bele semmiféle mocskolódó kampányba, tisztes versenyben szeretnék győzni április 23-án.
Molnár Csaba (MSZP): – Nagyon szoros végeredményre számítottunk, és bejött a várakozásunk, hiszen Szakács Imre csak alig több mint ezerhatszázzal kapott több szavazatot. Örülök, hogy a Szabad Demokraták Szövetségének jelöltje, Mohos Péter jól szerepelt, a negyedik lett csaknem ötszázaléknyi vokssal. Összefogva jó esély kínálkozik arra, hogy megfordítsuk az állást a második fordulóban. A következő két hétben ugyanúgy kampányolunk, ahogy eddig. Nagyon remélem, hogy a Fidesz nem fut neki olyan elképesztő gyűlöletkampánynak, mint 2002-ben a két forduló között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktív pihenés húsvétkor

Egyre többen csomagolnak össze húsvét közeledtével: a locsolkodókra várás helyett az ország más… Tovább olvasom