Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Milyen szeretnék lenni? – rajzpályázat gyerekeknek

Az Egészséges Városok Magyarországi Szövetség tagvárosaként Mosonmagyaróvár önkormányzata, a Flesch Károly Kulturális Központ és a Vöröskereszt városi szervezete rajzpályázatot hirdet óvodások, valamint az általános iskolák alsó és felső tagozatosai részére „Milyen vagyok? Milyen szeretnék lenni? Mit teszek érte?” címmel.

Az értékelésnél elsődleges szempont, hogy a beküldött alkotás tükrözi-e az egészséges testalkatról és külsőről alkotott képet, bemutatja-e azokat a lehetőségeket – testedzés, sport, tánc és egyéb mozgásfajtákat (pl. kerti munka, kirándulás, labdázás, kerékpározás, gyaloglás, úszás, görkorcsolyázás), amelyek elősegítik testük fejlődését, amitől „jól érzik magukat a bőrükben”. A rajzok, festmények technikája tetszés szerinti, mérete A/4, illetve A/3 lehet. A pályamunkákat november 13-ig a Flesch Károly Kulturális Központ portáján lehet leadni, illetve postán feladni a Mosonmagyar-

óvár, Engels F. út 14. címre.
Eredményhirdetés és díjkiosztás november 18-án délelőtt 9 órakor az „Együtt az egészségért” egészségnevelési játszódélelőtt keretében lesz a kulturális központban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Méltón ünnepeltük az ’56-os évfordulót?

Tovább olvasom