Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Milliomos lett a gyermeksebész

Az ötmillió forintos kérdésre rosszul tippelt, így másfél millió forintot nyert az Abdán élő gyermeksebész a Legyen ön is milliomos! című televíziós vetélkedőben.
0210-SZO-4039 Fotó: Szük Ödön Játékos orvos: A vetélkedőben szerepelt dr. Beller József munkája során is igyekszik játékosan közelíteni kis pácienseihez.
Pedig a tegnap esti adás alatt rengeteg megyénkbeli drukkolt neki a képernyő előtt. Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy végződik játéka, mert a doktor már a pénteki fordulóban szimpatikussá vált sikeres szereplésével.
A győri kórházban dolgozó dr. Beller József éppolyan vidáman és nyugodtan válaszolt a műsorban a kérdésekre, ahogy lapunknak nyilatkozott. Elmondta: már a játék lehetőségét is ajándéknak fogta fel. Bár nem látszott rajta, saját bevallása szerint azért volt lámpaláza, de a korszerűen berendezett stúdiónál és a felvétel alatti számára szokatlan körülményeknél jobban meglepte, hogy hányan megkeresték azóta, mióta látták a tévében és többségük érdeklődése szeretetet sugárzott. A 46 éves gyermeksebésznek a Legyen ön is milliomos! című vetélkedő is a légköre miatt tetszett meg. Már régóta figyelemmel kísérte és otthon a fotelben sokszor próbára tette a tudását, mielőtt jelentkezett. Persze némileg a pénznyeremény is izgatta, de leginkább azt tartja érdekesnek e játéknál, hogy aki sikert akar elérni benne, annak széles körű tájékozottságra és szerencsére is szüksége van.
A nyertes dr. Beller József szerint a műsorvezető, Vágó István is hozzájárul ahhoz, hogy a játékosok élménynek érezhessék a részvételt. A műsor levezetése előtt és után ugyan csak pár köszöntő szót váltott a jelentkezettekkel, de a győri doktor úgy véli, a részrehajlás elkerülése végett ez teljesen érthető.
A játék alatti fényre és zenére, ami a nézők számára élvezetesebbé teszi a látványt, Beller doktor alig figyelt, mert csak a feladványokra koncentrált. Úgy érzi, egy ilyen felvétel mindenképpen sajátos idegállapotot okoz azoknak, akik nem mindennap gyakorolják a tévés szereplést. Az első adásban véleménye szerint jobb formában volt, mint később, talán ezért nem jutott eszébe az ötmillió forintos kérdés válasza, hogy hol született Carlos Santana, akinek egyébként kedveli a zenéjét. Mégsem bánkódik, mert szerinte épp így izgalmas a játék, mely kikapcsolódást és tapasztalatszerzést jelentett számára. Komoly felelősséggel járó munkája során is játékosan kell közelítenie kis pácienseihez, hogy elnyerje bizalmukat, tudtuk meg az orvostól, aki nyereményét a gyermekei tanulmányaival kapcsolatos váratlan kiadásokra tartalékolja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladták a Sopron Plazát

Információink szerint több mint fél évig tartó tárgyalások után nyélbe ütötték a Tovább olvasom