Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Mikola és Semjén nyilatkozatai ártottak a Fidesznek

Mikola István és Semjén Zsolt nyilatkozatai ártottak a Fidesz kampányának - ismerte el Deutsch-Für Tamás. A Fidesz tegnapi megbeszélésen többen bírálták a két politikus egyes, a kampányban elhangzott nyilatkozatait, Orbán Viktort azonban nem kritizálták.
Deutsch-Für Tamás arra a kérdésre, hogy véleménye szerint mi volt az a probléma, amelyet a legtöbben szóvá tettek, úgy válaszolt: "sokan vetették fel, de örülök, hogy sokan felvetették, hogy bizony nem egy a kampányban meghatározó, politikai szerepet meghatározó, központi politikusi szerepet betöltő embernek, politikustársunknak voltak olyan nyilatkozatai, amelyek ártottak, nem használtak a Fidesz kampányának". Hozzátette: ezek higgadt, nagyon korrekt, ugyanakkor kritikus észrevételek voltak.

Közölte, hogy nevek nem hangzottak el. Magyarázata szerint a Fideszben évtizedes szokás az, hogy ha bárkinek politikai természetű baja van mással, akkor azt az érintettel beszéli meg. Ugyanakkor hangsúlyozta, egyértelműen lehetett tudni, hogy kiknek a nyilatkozatairól volt szó. "Az érintettek ott voltak, Mikola Istvánról, Semjén Zsolt nyilatkozatáról van szó" - mondta.

Deutsch-Für Tamás kiemelte: Orbán Viktor lépéseit, döntéseit nem kritizálták. Mint mondta, a párt elnöke a megbeszélésen megerősítette, hogy a kampányhibákért, kommunikációs hibákért, technikai problémákért, elmaradt nagygyűlésért, későn megérkező szórólapokért övé a felelősség, "mert ilyen az objektív felelősség".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változni már nem, csak játszani akar

Szinte végig mosolyogtunk, amíg vásárhelyi előfizetőnkkel, Hős Ferencné Marikával beszélgettünk.… Tovább olvasom