Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Miért kell újabb hitel?

Az új költségvetés a cáfolata azoknak a vádaknak, melyekkel a Fidesz az előző városvezetést bírálta – mondta el Biczi László (MSZP) tegnapi tájékoztatóján. A képviselő érthetetlennek tartotta a tervezett újabb, 1,6 milliárdos hitelfelvételi szándékot.
– A csütörtökön szavazásra bocsátandó költségvetés a legfőbb cáfolata azoknak az állításoknak, miszerint a várost súlyos gazdasági helyzetbe sodorta az előző városvezetés – mondta el Biczi László MSZP-s önkormányzati képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján.

– Különösen hiteltelenné teszi mindezt, hogy most újabb, 1,6 milliárdos hitel felvételét tervezik.
A képviselő elmondta, véleménye szerint nagyfokú felelőtlenségről is tanúskodik az új büdzsé: ésszerű takarékosság helyett ésszerűtlen és felesleges kiadások vannak benne. – Mi szükség van egy új honlap azonnali megvalósítása, 30 millió forintból? – tette fel a kérdést Biczi László, aki hozzátette, mindez nem vall felelős városvezetői magatartásra. – 100 milliót költenek olyan fejlesztésekre, amikről semmit nem tudni, 45 milliót ingatlanvásárlásra, és még sorolhatnánk a felelőtlen költekezés tényeit.
A képviselő elmondta, a várost az előző vezetés olyan anyagi helyzetben hagyta, hogy még az említett kiadásokat is elbírja a költségvetés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elárverezik a képeket

Elárverezik a soproni karácsonyi vásáron bemutatott adventi naptár képeit a Pannonia Galériában… Tovább olvasom