Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

miért hiányoztak a szülők?

A hivatalos forgatókönyv szerint az utánpótlásgálán a díjátadók közt szerepelt id. Fehér Miklós. Az ünnepségen azonban nem volt jelen, mivel elmondása szerint elfelejtették meghívni az eseményre.

„ Ugye mondanom se kell, hogy az egész családnak mekkora csalódás, hogy nem kaptunk meghívót egy olyan eseményre, amelyen egy, a fiunkról elnevezett díjat adtak át – kezdte idősebb Fehér Miklós. – Este, amikor az ünnepség már javában tartott, felhívott Reszeli Soós István, aki megkérdezte, hogy miért nem vagyok a helyszínen. Közöltem vele, hogy minket senki sem hívott meg, ezért nem mentünk el.”
Tavaly a klub mellett a Fehér család is megjutalmazta a legtöbbet fejlődött ETO-játékost.
„ Ez egyébként most sem marad el – tette hozzá idősebb Fehér Miklós. – A játékost és szüleit szeretnénk meghívni, ahol átadjuk neki a mi ajándékunkat. Még nem döntöttünk, de gondolkodunk azon, hogy a továbbiakban nem adjuk a fiunk nevét a klub hasonló rendezvényeihez.”
Ezzel kapcsolatban Reszeli Soós István a következőket mondta:
„ Valószínű, a mi apparátusunkban hibázott valaki. Sajnáljuk a történteket. Nem lenne jó, ha ez a malőr beárnyékolná a klub és a család jó kapcsolatát. Egy ilyen ünnepségen Miklós édesapja és családjának jelenléte kiemelt jelentőségű, azt szeretnénk, ha minden ilyen jellegű rendezvényünkön ott lennének.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnyitották a Securitate archívumait

Megnyitották a nyilvánosság előtt kedden Bukarestben az egykori kommunista titkosszolgálatnak, a… Tovább olvasom